Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
Ser el vi més cridaner ja no és el més important, ara toca minimalisme, que juntament amb la sostenibilitat, són les tendències actuals en el disseny d'etiquetes | Article de Carles Sala, director de Bulldog Studio
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Vilarnau Brut Reserva Ecològic ha estat reconegut amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or a "Mundus Vini" | Vilarnau Rosé Delicat ha aconseguit una medalla Doble Or en els "Sakura Japan Women Wine Awards"
El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini | El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017
Amb tots els protocols de seguretat sanitària, el Vívid prepara més de 60 activitats presencials i virtuals per gaudir de l’Empordà en tots els sentits; vins, música, gastronomia i cultura.
OFERTA DE FEINA
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
Una edició limitada de 9 vins que exploren els matisos de 9 varietats, plantades fa 19 anys, amb elaboracions alternatives basades en l’experiència de Cusiné.
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
«El model de venda d’un espai per una mitjana de 3000 € és la definició d’aquella frase tan famosa: pa per avui, gana per demà...» | Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya
Acostumen a tenir un perfil més lleuger que altres vins i agraden en entorns urbans pel seu estil de "vi modern", però encara els costa seduir paladars clàssics | La DO Conca de Barberà reconverteix la seva fira anual a Barcelona en una sèrie de tastos en línia on la seva varietat de raïm insígnia n'és protagonista
L’AEPEV escull Celler Batlle com a Millor Vi del País entre més de 700 referències | Enoteca Gramona 2004 es presenta com el tercer vi de Gramona en obtenir 99 punts a la Guía Peñín
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, presenta esta guia, que recull les conclusions de diferents iniciatives de l’operació Vinya en Família des de l’inici del projecte
Els nous vins presentats per la DO COnca de Barberà són Portell Rosat Trepat, Cara Nord Rosat 2020, T de Trepat Negre 2019 del celler Vidbertus i Josep Foraster Trepat Negre 2019
Propietat d’Espiells és el celler de vins tranquils de la familia Juvé al Penedès | Flor de Xarel·lo 2020 és un vi monovarietal 100% ecològic elaborat a partir de most flor del raïm blanc emblema de la zona.
L'Incavi s'alia amb cellers per estendre el cultiu experimental de varietats pirinenques a la Cerdanya, on conrear vinya es planteja com a remei al canvi climàtic | La pirene que Família Torres va recuperar fa dues dècades farà enguany un pas decisiu per arribar a taula
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini | El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
Ser el vi més cridaner ja no és el més important, ara toca minimalisme, que juntament amb la sostenibilitat, són les tendències actuals en el disseny d'etiquetes | Article de Carles Sala, director de Bulldog Studio
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Vilarnau Brut Reserva Ecològic ha estat reconegut amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or a "Mundus Vini" | Vilarnau Rosé Delicat ha aconseguit una medalla Doble Or en els "Sakura Japan Women Wine Awards"
El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini | El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online