Enquesta

Quines són les millors cadenes de supermercat? L'OCU els posa nota

Les cadenes catalanes s'imposen amb claredat mentre gegants com Mercadona o Eroski són els grans perdedors de l'enquesta

per NacióDigital , 4 d'abril de 2021 a les 16:32 |
Les catalanes Bonpeu, PlusFresc i BonÀrea ocupen el podi de l'enquesta. | Jordi Marsal/ACN

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha elaborat una enquesta per conèixer l'opinió dels clients sobre quins són els millors supermercats de Catalunya i l'Estat. 5.825 persones han participat en l'estudi, en què s'han imposat Bonpreu, amb un 8,5 sobre 10, PlusFresc, amb un 8.4, i BonÀrea, també amb un 8,4.

Després de les tres cadenes catalanes, que lideren la classificació, la primera internacional és Aldi. L'empresa alemanya compta amb un 8,2. La marca blanca té un 83 sobre 100, però la carn fresca (74) i les fruites i verdures (76) obtenen pitjors resultats que els seus competidors.



En segona posició del rànquing de cadenes internacionals es troba Hipercor, amb 82 punts sobre 100. La cadena espanyola supera els 80 punts en totes les categories. El Corte Inglés queda en tercera posició, amb una nota mitjana de 81 punts, però amb la nota més alta en la categoria de carn fresca: 85 sobre 100.

Un dels noms que més es troba a faltar en aquestes posicions és Mercadona: amb una nota mitjana de 80 punts, destaquen els 82 de les marques pròpies, però perd avantatge amb la nota de la carn fresca (70) i la fruita i verdures (71). Obtenen una puntuació similar altres gegants com Lidl, Eroski o Alcampo.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació