COCTELERIA
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas | Nació Digital
Aina Font Torra
El bàrman ​David Navarro és un dels candidats a representar l'Estat en la competició de còctels més important del món
ENTREVISTA A Marc Bournazeau, Terra Remota
Celler Terra Remota
Celler Terra Remota
Sergi Cortés
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
La marca de vins més admirada del món
Imatge il·lustrativa
Segons els experts, el celler Família Torres torna a ocupar la posició número 1 en el rànquing global de Drinks International
Sant Jordi als cellers
Imatge il·lustrativa
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors | Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, música en directe, visites als cellers, activitats infantils i aperitius
Enquesta
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Subhasta Primum Familiae Vini
Imatge il·lustrativa
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós
Imatge il·lustrativa
Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós obté 99 punts a la revista britànica Decanter

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
curiositats sobre vins
Imatge il·lustrativa
Pexels
Xavi Ayala | 1 comentari
A quina temperatura prenc el vi? Com més car més bo? Es poden fer vins blancs amb raïms negres? El sommelier Xavier Ayala ens ho aclara.
energies renovables
Imatges de l'Empordà i la serra de l'Albera
Imatges de l'Empordà i la serra de l'Albera | Aniol Resclosa, propietat del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà
Inquietud entre els cellers de l'Albera pel sobtat planejament de grups d'aerogeneradors
plaques de cava
Imatge il·lustrativa
El seu escumós rosat 999 és un Clàssic Penedès Brut Nature que s’elabora amb les varietats pinot noir i xarel·lo vermell.
cuineres i vi
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
tast de vins
Premis pel cava Vilarnau
Eva Plazas, enòloga de Vilarnau i Damià Deàs, enòleg i director general del celler
Eva Plazas, enòloga de Vilarnau i Damià Deàs, enòleg i director general del celler
Vilarnau Brut Reserva Ecològic ha estat reconegut amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or a "Mundus Vini" | Vilarnau Rosé Delicat ha aconseguit una medalla Doble Or en els "Sakura Japan Women Wine Awards"
Vertigo Wine Bar tanca
Imatge il·lustrativa
el millor cava català
El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini | El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017
Vívid Empordà
Tast de vins a Sant Pere de Rodes
Tast de vins a Sant Pere de Rodes | Jordi Renart
Amb tots els protocols de seguretat sanitària, el Vívid prepara més de 60 activitats presencials i virtuals per gaudir de l’Empordà en tots els sentits; vins, música, gastronomia i cultura.
OFERTA DE FEINA
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Una edició limitada de 9 vins que exploren els matisos de 9 varietats, plantades fa 19 anys, amb elaboracions alternatives basades en l’experiència de Cusiné.
AECAVA
Damià Deàs
Damià Deàs
Damià Deàs, enòleg i gerent de Vilarnau -Grup González Byass-, ha posat el seu càrrec a disposició de la Junta d'AECAVA
vins i llibres
Vins i llibres es donen cita a L'avinentesa
Vins i llibres es donen cita a L'avinentesa | Emma Espejo
Ruth Troyano
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
Pexels - Skitterphoto
Pexels - Skitterphoto
​​​«El model de venda d’un espai per una mitjana de 3000 € és la definició d’aquella frase tan famosa: pa per avui, gana per demà...» | Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya
vins catalans de trepat
Un moment del tast de CONCARim
Un moment del tast de CONCARim | DO Conca de Barberà
Jordi Bes
Acostumen a tenir un perfil més lleuger que altres vins i agraden en entorns urbans pel seu estil de "vi modern", però encara els costa seduir paladars clàssics | La DO Conca de Barberà reconverteix la seva fira anual a Barcelona en una sèrie de tastos en línia on la seva varietat de raïm insígnia n'és protagonista
Imatge il·lustrativa
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
etiquetes de vins
Imatge il·lustrativa
Ser el vi més cridaner ja no és el més important, ara toca minimalisme, que juntament amb la sostenibilitat, són les tendències actuals en el disseny d'etiquetes | Article de Carles Sala, director de Bulldog Studio
Imatge il·lustrativa
L’AEPEV escull Celler Batlle com a Millor Vi del País entre més de 700 referències | Enoteca Gramona 2004 es presenta com el tercer vi de Gramona en obtenir 99 punts a la Guía Peñín
enoturisme
Imatge il·lustrativa
Arxiu
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, presenta esta guia, que recull les conclusions de diferents iniciatives de l’operació Vinya en Família des de l’inici del projecte
Trepats de la DO Conca de Barberà
Imatge il·lustrativa
Els nous vins presentats per la DO COnca de Barberà són Portell Rosat Trepat, Cara Nord Rosat 2020, T de Trepat Negre 2019 del celler Vidbertus i Josep Foraster Trepat Negre 2019
enoturisme setmana santa
Imatge il·lustrativa
El celler compta amb la certificació Safe Travels, que la reconeix com a destí segur per l’aplicació dels protocols sanitaris
Novetats de Vins Catalans
Imatge il·lustrativa
Propietat d’Espiells és el celler de vins tranquils de la familia Juvé al Penedès | Flor de Xarel·lo 2020 és un vi monovarietal 100% ecològic elaborat a partir de most flor del raïm blanc emblema de la zona.
L'actualitat, en breu
restaurants vegetarians barcelona
Imatge il·lustrativa
Rasoterra
Lourdes López
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina


Advertisement
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
El vi que va iniciar la recuperació del prestigi dels vins blancs catalans
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
La consellera Meritxell Budó apunta que el toc de queda es podria allargar fins a les 23 hores
Imatge il·lustrativa
Arzak convida l'streamer i el periodista a un sopar sense "dress code"
Els germans Roca en una imatge d'arxiu
Els germans Roca en una imatge d'arxiu | ACN
El Normal es crea amb la voluntat que sigui "un restaurant normal" en "una ciutat normal"
Imatge il·lustrativa
Pasté Barcelona
Lourdes López
Barcelona viu una mena de 'Cheescake fever' amb multiplicitat d'opcions a domicili
Imatge il·lustrativa
La DO enregistra 15,7 milions de quilos, un 30% menys de l'habitual i un 11% menys que el 2019
Imatge il·lustrativa
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas | Nació Digital
Aina Font Torra
El bàrman ​David Navarro és un dels candidats a representar l'Estat en la competició de còctels més important del món
Imatge il·lustrativa
Segons els experts, el celler Família Torres torna a ocupar la posició número 1 en el rànquing global de Drinks International
Imatge il·lustrativa
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors | Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, música en directe, visites als cellers, activitats infantils i aperitius
Celler Terra Remota
Celler Terra Remota
Sergi Cortés
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Les cadenes catalanes s'imposen amb claredat mentre gegants com Mercadona o Eroski són els grans perdedors de l'enquesta
Imatge il·lustrativa
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors | Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, música en directe, visites als cellers, activitats infantils i aperitius
Imatge il·lustrativa
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
Imatge il·lustrativa
"Aquesta tormenta de merda que ens envolta ens obliga a passar pàgina", argumenten
Imatge il·lustrativa
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
Imatge il·lustrativa
Pexels
Xavi Ayala | 1 comentari
A quina temperatura prenc el vi? Com més car més bo? Es poden fer vins blancs amb raïms negres? El sommelier Xavier Ayala ens ho aclara.
Vins i llibres es donen cita a L'avinentesa
Vins i llibres es donen cita a L'avinentesa | Emma Espejo
Ruth Troyano
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas
David Navarro, head bartender del restaurant Bages 964 de l'Oller del Mas | Nació Digital
Aina Font Torra
El bàrman ​David Navarro és un dels candidats a representar l'Estat en la competició de còctels més important del món
Imatge il·lustrativa
Segons els experts, el celler Família Torres torna a ocupar la posició número 1 en el rànquing global de Drinks International
Imatge il·lustrativa
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors | Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, música en directe, visites als cellers, activitats infantils i aperitius
Celler Terra Remota
Celler Terra Remota
Sergi Cortés
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Les cadenes catalanes s'imposen amb claredat mentre gegants com Mercadona o Eroski són els grans perdedors de l'enquesta
Imatge il·lustrativa
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Imatge il·lustrativa
Mas del Serral 2009 de Vins Pepe Raventós obté 99 punts a la revista britànica Decanter
Imatge il·lustrativa
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
Imatge il·lustrativa
Pexels
Xavi Ayala | 1 comentari
A quina temperatura prenc el vi? Com més car més bo? Es poden fer vins blancs amb raïms negres? El sommelier Xavier Ayala ens ho aclara.
Imatges de l'Empordà i la serra de l'Albera
Imatges de l'Empordà i la serra de l'Albera | Aniol Resclosa, propietat del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà
Inquietud entre els cellers de l'Albera pel sobtat planejament de grups d'aerogeneradors