Successos

Què feia un cadàver de copilot al cotxe que va circular més de 30 km en sentit contrari a l'AP-7?

Tot apunta que els dos homes que viatjaven junts tenien una relació sentimental

per NacióDigital , 9 d'abril de 2021 a les 07:34 |
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un conductor per circular durant més de 30 quilòmetres contra direcció per l'AP-7. En inspeccionar el vehicle, els agents han trobat el cos sense vida d'un home tapat amb una manta al seient de l'acompanyant. Segons informa la policia catalana, en la primera valoració no s'han observat signes de mort violenta. S'ha obert una investigació i serà l'autòpsia la que determinarà les causes concretes. El mort tenia 88 anys i el detingut en té 66.

Cap a quarts de dotze del matí, un vehicle que circulava en sentit nord per l'autopista i estava a punt de passar la frontera ha girat cua de cop. Des d'allà i fins a la sortida 5 –la que porta cap a l'Escala- el cotxe ha anat contra direcció, fins que ha sortit de l'autopista i ha començat a enfilar carreteres secundàries.


Els Mossos d'Esquadra, que han desplegat diverses patrulles per interceptar-lo, l'han pogut atrapar a l'altura de Jafre (Baix Empordà). Allà, el conductor ha tingut un accident i ha sortit de la carretera. Després de detenir-lo, la policia l'ha traslladat a la comissaria de la Bisbal.

Però... què hi feia un cadàver a dins d'un cotxe, just al seient de l'acompanyant, fins i tot amb el cinturó de seguretat posat? Les primeres hipòtesis dels investigadors apunten que els dos homes, de nacionalitat suïssa, mantenien una relació sentimental i que el més gran patia una malaltia terminal. Per aquest motiu, estarien fent una mena de viatge de comiat, quan l'home va morir, ja potser fa dies o fins i tot setmanes.


Els dos homes haurien viatjat per altres llocs de la geografia espanyola, com Madrid.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació