Sant Jordi

La Mare Cultural posa a la venda les entrades per l’espectacle «La Llavor»

La Mare Cultural proposa per al 24 d'abril una jornada multidisciplinar de talent local i cultura d'arrel per celebrar Sant Jordi

per Ramon Estany , 15 d'abril de 2021 a les 09:15 |
Amb Sant Jordi i la primavera com a teló de fons, la Mare Cultural idea una nova proposta cultural amb descobertes artístiques que combinen les disciplines de la poesia, l'humor i la música antiga i moderna. La Llavor s'aboca al carrer el dissabte 24 d'abril des de la plaça Sant Isidre i fa justícia al talent local amb la incorporació de solsonins i solsonines en el seu programa.

En termes de programació, el tàndem format per Uriol Gilibets i Eduard Gener estrena l'espectacle Vida i miracles d'alguns poetes i poetesses injustament oblidades, que hibrida literatura i música i s'inspira en el llibre homònim de Llull de Poll. Tot seguit, la també solsonina Montserrat Isanta, cantant avesada a la música antiga, presenta el projecte Amors i mirades, un recull de lírica barroca musicada que abraça el gènere del 'tono humano'. Qui també descobreix la seva opera prima en el marc de La Llavor és Alexander Aranda. El músic debuta en solitari amb el treball discogràfic autoproduït Línia de vida, del qual presentarà cinc temes, si bé el disc no veurà la llum fins a finals d'any. Els manresans Jo Jet i Maria Ribot clouen la jornada amb l'audició Sant Llorenç (U98 Music, 2020), basada en el llegat emocional, el pas del temps i els records d'infantesa a la Vall de Lord. 


La jornada arrencarà al punt de les 12 h, tindrà una aturada durant l’hora de dinar, i es reprendrà a les 16.30 h fins a quarts de nou del vespre. Les entrades es poden comprar a través del web de la Mare Cultural i es poden adquirir per audició per un preu de 3 euros, o bé amb un abonament per a totes les actuacions amb un cost de 10,50 euros. 

D'aquesta manera, l'entitat nascuda tot just l'estiu passat de la mà del festival La Mare esperona la població a lliurar-se de nou a l'activitat cultural, que considera "necessària i segura". L'organització garantirà les mesures sanitàries mitjançant dispensadors de gel hidroalcohòlic i les distàncies reglamentades. Alhora, demana als assistents que portin la mascareta en tot moment. 


JORNADA CULTURAL: 'La Llavor', de la Mare Cultural
24/04/2021

de 12:00 a 20:30
Plaça de Sant Isidre


 

Participació