Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
Bouquet d’Alella treu al mercat aquest mes d’abril dos nous vins de la seva gamma Edicions Limitades, Garnatxa Negra 2020 i Mataró (Monastrell) Ancestral 2020
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Sota el lema "No hipotequem el nostre paisatge. Prou massificació eòlica a la Terra Alta!" els cellers i la DO alerten sobre la difícil viabilitat d'un sector molt lligat al paisatge en cas que continuïn endavant els projectes eòlics a la comarca.
El cap de setmana de Sant Jordi, 26 cellers elaboradors de cava obriran les seves portes a 31 escriptors | Les presentacions de llibres aniran acompanyades amb tastos, música en directe, visites als cellers, activitats infantils i aperitius
El propietari del celler empordanès Terra Remota acaba de treure al mercat la novena referència, el Clos Amae, un vi elaborat amb ull de llebre, garnatxa i una mica de sirà.
La subhasta inlcloia una caixa de 12 vins i una visita premium als 12 cellers i tenia un preu inicial de 35.000 euros | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Vilarnau Brut Reserva Ecològic ha estat reconegut amb la distinció "Best of Show Cava in retail markets" i una medalla d'Or a "Mundus Vini" | Vilarnau Rosé Delicat ha aconseguit una medalla Doble Or en els "Sakura Japan Women Wine Awards"
El Reserva Brut ecològic del celler Sumarroca ha estat considerat el millor cava segons el certàmen Mundus Vini | El celler també ha obtingut un reconeixement amb el Gran Reserva Brut Nature 2017
Amb tots els protocols de seguretat sanitària, el Vívid prepara més de 60 activitats presencials i virtuals per gaudir de l’Empordà en tots els sentits; vins, música, gastronomia i cultura.
OFERTA DE FEINA
Murphy-Goode Wine ofereix 10.000 dòlars al mes i casa pagada durant un any
El celler Murphy-Goode Wine, on l'amistat i el bon humor són gairebé més importants que els vins, busca un candidat per treballar amb el seu enòleg Dave Ready Jr. | Per optar a ser escollit, s'ha d'enviar, abans del 30 de juny, un vídeo currículum explicant perquè creus que és la feina dels teus somnis
Una edició limitada de 9 vins que exploren els matisos de 9 varietats, plantades fa 19 anys, amb elaboracions alternatives basades en l’experiència de Cusiné.
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
Acostumen a tenir un perfil més lleuger que altres vins i agraden en entorns urbans pel seu estil de "vi modern", però encara els costa seduir paladars clàssics | La DO Conca de Barberà reconverteix la seva fira anual a Barcelona en una sèrie de tastos en línia on la seva varietat de raïm insígnia n'és protagonista
El certamen manté una versió virtual del certamen i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva mitjançant una plataforma online
Ser el vi més cridaner ja no és el més important, ara toca minimalisme, que juntament amb la sostenibilitat, són les tendències actuals en el disseny d'etiquetes | Article de Carles Sala, director de Bulldog Studio
L’AEPEV escull Celler Batlle com a Millor Vi del País entre més de 700 referències | Enoteca Gramona 2004 es presenta com el tercer vi de Gramona en obtenir 99 punts a la Guía Peñín
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
Bouquet d’Alella treu al mercat aquest mes d’abril dos nous vins de la seva gamma Edicions Limitades, Garnatxa Negra 2020 i Mataró (Monastrell) Ancestral 2020
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
“Que beguin vi, que comprin llibres i que consumeixin cultura és un somni fet realitat”. És un club de lectura que incita a consumir ferotgement cultura, però amb temps per mastegar-la i digerir-la.
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
Bouquet d’Alella treu al mercat aquest mes d’abril dos nous vins de la seva gamma Edicions Limitades, Garnatxa Negra 2020 i Mataró (Monastrell) Ancestral 2020
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics