cinema

Les pel·lícules que has de veure abans que abandonin Netflix en els pròxims dies

La plataforma perd diversos títols del seu catàleg aquest abril

per NacióDigital , 20 d'abril de 2021 a les 11:48 |
«Malditos Bastardos» és una de les que marxa del catàleg de Netflix | ND
Els catàlegs de les plataformes pateixen modificacions cada setmana. Netflix no s'escapa d'aquesta situació per culpa dels drets de les pel·lícules i sèries que no són de creació pròpia. Ara per ara, la companyia de Reed Hastings és la líder del mercat per davant d'Amazon Prime, HBO o Filmin pel que fa a subscriptors, però està perdent diverses pel·lícules per l'adquisició dels drets de distribució per part de les seves competidores. És el cas d'HBO amb la Warner Brothers o Amazon Prime amb la compra d'Starzplay.

Fins i tot Disney absorbeix diversos títols, gràcies a tenir sota els seus dominis l'empresa 20th Century Fox a més de Marvel, Lucasarts i companyia. Netflix avisa des de la plataforma, un cop es comença a veure una pel·lícula que està a punt de desaparèixer, amb una advertència. Aquestes són les pel·lícules que desapareixeran en les últimes setmanes d'abril:


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
 

«Los crímenes de Grindelawald» és l'última pel·lícula de la saga Harry Potter protagonitzada per Eddie Redmayne i Jude Law Foto: Warner Brothers


La segona part de la nova saga del món de Harry Potter deixa la plataforma el 21 d'abril per establir-se de manera permanent a HBO. Protagonitzada per Eddie Redmayne i Johnny Depp, explica el nou combat entre les forces del bé i l'exèrcit liderat pel malvat Grindelwald. Adapta l'obra escrita per JK Rowling el 2001, després dels primers llibres de Harry Potter, i se situa en el món màgic de principis de segle XX a Nova York.

Malditos Bastardos

 

«Malditos Bastardos», el film de Tarantino protagonitzat per Brad Pitt, Michael Fassbender i Cristoph Waltz

El film de Tarantino protagonitzat per Brad Pitt Foto: Universal Pictures


Una de les millors pel·lícules de la filmografia de Quentin Tarantino abandona la plataforma el 22 d'abril. Explica la història d'un grup de soldats especials que són enviats a Europa per matar quants més nazis puguin. La pel·lícula va guanyar diversos premis Oscar, amb un paper destacat per a Cristoph Waltz en la seva interpretació del coronel Hans Landa. Brad Pitt, Michael Fassbender i Diane Kruger són les altres estrelles del repartiment.

Los Miserables
 

Hugh Jackman és l'actor principal de «Los Miserables» de 2012, un film de Tom Hooper Foto: Universal Pictures


La gegant coproducció francobritànica de la famosa obra de Victor Hugo va ser tota una revelació popular el 2012. Ara, però, abandonarà Netflix el pròxim 22 d'abril. El musical de Tom Hooper adapta totes les cançons i la majoria dels grans escenaris que giren al voltant de Jean Valjean, la revolució fallida de 1832 i una història d'amor dels suburbis de París. Hugh Jackman encapçala un gran repartiment.

American Gangster
 

Denzel Washington interpreta a Frank Lucas al film «American Gangster», de Ridley Scott Foto: Universal Pictures


Denzel Washington interpreta el famós gàngster de Harlem, Frank Lucas, en una monumental pel·lícula sobre el crim organitzat, la màfia de la droga durant la guerra del Vietnam i el poder d'un sector racialitzat com l'afroamericà. Russell Crowe és el coprotagonista d'aquesta història dirigida per Ridley Scott, amb un guió magnífic i diversos moments icònics. Netflix deixarà de tenir-la a partir del 22 d'abril.

Una cuestión de tiempo
 

«Una cuestión de tiempo» és una comèdia romàntica britànica dirigida per Richard Curtis, amb Rachel McAdams i Domnhall Gleeson Foto: Translux


Una de les millors comèdies romàntiques del segle XXI. Aquesta afable i brillant història de Richard Curtis -director de Love Actually- sobre els poders sobrenaturals que tenen els homes d'una família és el paissatge d'una gran història d'amor entre la Rachel McAdams i el Domnhall Gleeson. La comèdia romàntica no formarà part del catàleg a partir del 22 d'abril.


Oblivion
 

Olga Kurylenko i Tom Cruise són els protagonistes del sci-fi «Oblivion» Foto: Universal Pictures


És l'any 2073 i en fa més de 60 anys la Terra va ser atacada. No se sap qui va ser, però es va guanyar la guerra a un preu molt elevat: la meitat de la planeta va quedar destruït, i tots els éssers humans van ser evacuats. Jack Harper (Tom Cruise), un antic marine, és un dels últims homes que l'habiten. Sota aquesta premissa arrenca una de les millors pel·lícules blockbuster de ciència-ficció, amb fortes pinzellades de filosofia. Marxarà de la plataforma el 22 d'abril.

Wanted
 

El film «Wanted» adapta el còmic de Mark Millar amb un repartiment de luxe: James McAvoy, Morgan Freeman, Common i Angelina Jolie Foto: Universal Pictures


Acció implacable en aquesta adaptació dels còmics de Mark Millar sobre una agència d'assassins amb capacitats físiques molt especials que deixarà de ser a la plataforma el 22 d'abril. Angelina Jolie, James McAvoy i Morgan Freeman són els protagonistes d'una trama que balla entre el virtuosisme de l'estil còmic, un guió pràcticament juvenil i unes dosis d'acció que no deceben a ningú.

One Day
 

John Sturgis i Anne Hathaway protagonitzen «One Day» Foto: Focus Features


Una dramàtica història romàntica sobre els estira-i-arronses de l'amor des de l'etapa universitària fins a la vida adulta, havent pres els dos protagonistes camins molt oposats. Anne Hathaway i Jim Sturgess representen els clixés de dos personatges que, tot i les mancances de guió, tenen una elevada química en pantalla. La pel·lícula desapareix el 22 d'abril.

Altres notícies de sèries i cinema que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació