Successos

Xoc frontal entre dos camions a Lladurs, al Solsonès

Han resultat ferits els dos conductors

per Ramon Estany , Lladurs, 1 de maig de 2021 a les 21:46 |
Estat en que han quedat els dos camions
Aquest divendres 30 d'abril a les 15.57 hores s'ha produït un xoc frontal entre dos camions de gran tonatge al punt quilomètric 8 de la carretera C-462.

A conseqüència de la col·lisió han resultat ferits els dos conductors, un menys greu i un altre de lleu. Fins al lloc dels fets s'hi ha hagut de desplaçar un helicòpter, que ha traslladat el ferit més greu, un home de 48 anys que conduïa un dels camions, al Parc Taulí de Sabadell. L'altre camioner, de 53 anys ha estat evacuat amb ferides lleus amb ambulància a l'Hospital Sant Joan de Déu Manresa.

A causa que un dels conductors ha quedat atrapat a la cabina del camió, els Bombers, que han anat fins al punt de l'accident amb sis dotacions, han hagut de fer tasques d'excarceració, a part de transvasar el gasoil d'un dels vehicles que ha tingut una fuita.

Un dels camions transportava plaques de guix i l'altre bobines de paper, segons informen els Bombers. La carretera està tallada en els dos sentits des de les 4 de la tarda i no es preveu que es pugui obrir fins ben entrada la nit, proposant com itinerari alternatiu Coll de Jou.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació