cuina

RECEPTA ​«Strudel» de verdures

Cada cap de setmana, les millor receptes

per Redacció , 1 de maig de 2021 a les 19:15 |
«Strudel» de verdures | Manel Baxerias
Avui us portem una recepta d'en Jordi Soler, un 'strudel' fet amb verdures i formatge de cabra que de bon segur que us agradarà.

Segons Viquipèdia, un 'strudel' és un tipus de pastís laminat de farciment generalment dolç. Sovint s'associa amb la cuina austríaca, però de fet són unes postres tradicionals de tota l'àrea que comprendria l'antic Imperi Austrohongarès.


Ingredients per a 8 / 12 persones:

1 albergínia

2 patates
1 ceba

1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 pastanagues
1 carabassó
¼ de carabassa
2 làmines de pasta de full
1 ou
Formatge de cabra rul·lo

Preparació:

Poseu totes les verdures al forn salpebrades i amb força oli (es poden també posar uns alls i unes fulles de llorer). Quan la patata estigui gairebé cuita, traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar i escorreu l’oli.

Estireu la pasta de full salpebrant-la. Dividiu-la en tres parts sense tallar-la. Tireu les verdures amuntegades amb compte per la part central poseu per sobre una rodanxa de formatge de cabra, tanqueu una de les parts laterals de la pasta sobre si mateixa i pinteu-la amb ou batut. Talleu la part sobrant fent tires d’aproximadament 1 cm.

Treneu les tires per damunt de la part tapada, torneu a pintar amb ou i salpebreu de nou.
Enforneu a 200º C fins que estigui llevat i daurat.

 

Participació