La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment \'estrella\' de la Fira del Vi
La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment "estrella" de la Fira del Vi | celler Capçanes
En el marc de Fira del Vi, el Celler de Capçanes organitza la seva particular festa del vi: la Nit de les Garnatxes | L’esdeveniment suma tretze edicions des de l’última que es va poder dur a terme | Capçanes comercialitza quatre garnatxes amb el nom de l'esdeveniment, de quatre sòls diferents de la Serra de Llaberia.
escumosos catalans
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès són tres denominacions per anomenar escumosos catalans, amb reglaments i zones d'elaboració diferenciades | Vegem-ne les principals diferències
coronavirus
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
Lluís Girona
També s'estudia allargar el toc de queda fins a les 11 de la nit per donar marge als establiments i la ciutadania
Fira del Vi de Falset
Imatge il·lustrativa
Pexels
Ja són gairebé 500 els tastos presencials reservats als cellers fins al 31 de maig | Comença també la egona edició online del certamen
Henkell Freixenet
Imatge il·lustrativa
Henkell Freixenet resisteix bé la crisi com a líder mundial dels vins escumosos | Les vendes de la marca en volum registren un nou màxim el 2020 amb 99,3 milions d'ampolles que suposen un creixement del 5.1%
enoturisme a Segura Viudas
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
Segura Viudas acollirà visites naturals, nits temàtiques, experiències gastronòmiques amb el xef Oriol Ivern i concerts amb Manu Guix, Judit Nedderman, Suu i Andrea Motis

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021
Parató
Imatge il·lustrativa
​Parató obté els segells de viatge segur -Safe Travels- i destí compromès amb la sostenibilitat turística -Biosphere-.
Nació Sant Cugat
Celler Modernista de Sant Cugat.
Celler Modernista de Sant Cugat. | Adrià Costa
Enguany, el Celler Modernista, una de les obres més emblemàtiques de la ciutat, celebra el centenari de la seva creació, concebut per elaborar el vi conjuntament entre els viticultors locals
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA.
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA. | Quico Ortega
Es crea la Comissió executiva d’AECAVA per a la dinamització de propostes i presa de decisions
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés ens proposa un "maridatge cromàtic"
vins negres catalans
Finca Grans Muralles de Família Torres
Finca Grans Muralles de Família Torres
Julie Sheppard, de la revista anglesa Decanter, publica els 10 millors vins negres amb cos de l'Estat
enologia
El moment en què deixen àmfores de vi sota les aigües del Port de Tarragona.
El moment en què deixen àmfores de vi sota les aigües del Port de Tarragona. | Cedida
Un projecte vitivinícola vol analitzar de quina manera evoluciona el vi sota l'aigua
Fira del Vi de Falset
Imatge il·lustrativa
La fira manté una versió virtual i una altra en la qual es faran degustacions a peu de vinya i celler prèvia reserva, amb mesures sanitàries i amb aforament limitat garantit
Imatge il·lustrativa
El celler renova la matge mantenint la seva essència
Innovació i vi
Imatge il·lustrativa
Un projecte de mineria de dades i intel·ligència artificial permetrà, per mitjà d'algoritmes, prendre decisions en l'àmbit comercial
What the food
Imatge il·lustrativa
És el shiitake un superaliment? I el rovelló? Ho descobrim amb aquesta nova entrega de What the Food, el nou canal de gastronomia.
Imatge il·lustrativa
Wineries for Climate Protection és una certificació desenvolupada per la Federació Espanyola del Vi (FEV) i és l'única creada específicament per al sector vinícola en sostenibilitat mediambiental
llibres i vins per SantJordi
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Entrevista
La cuinera de L'Ametlla de Mar ens apropa el seu receptari de dolços amb el llibre 'Meleta de Romer'
La cuinera de L'Ametlla de Mar ens apropa el seu receptari de dolços amb el llibre 'Meleta de Romer' | Cedida
La cuinera del "Cuines" de TV3 publica el seu llibre de postres "Meleta de Romer"
coronavirus
Imatge il·lustrativa
El xef manresà critica "la gran diferència" entre Madrid i Barcelona en com afronten la pandèmia a través de l'hosteleria
Terrats en Cultura
Imatge il·lustrativa
El proper 22 d’abril arrenca la 9a temporada de Terrats en Cultura i els vins de la DO Catalunya hi estaran presents per tal de maridar les diferents accions culturals.
Enlaire Vins
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins | Ruth Troyano
Ruth Troyano
Lluís Raventós, d'Enlaire Vins: “Vam començar a fer vi per beure amb els col·legues perquè teníem vinya i el 2016 vam decidir amb la Mar muntar el celler”
dades econòmiques corpinnat
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Tot i la baixada de vendes per la pandèmia, els cellers són optimistes | Es presenta el primer Festival Gastronòmic Corpinnat
SUCCESSOS
El pilot, parlant per telèfon damunt d'una ala de l'avioneta
El pilot, parlant per telèfon damunt d'una ala de l'avioneta | ACN
L'únic ocupant de l'aparell, un pilot en formació que s'havia enlairat de Reus, en surt il·lès
vins catalans
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
L'Il·lògic és un macabeu amb DO Penedès fruit d'una filosofia moderna i atrevida
Vinya
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià | AjM
Aquest divendres s'han explicat les diferents varietats que hi ha plantades i s'han donat a conèixer els projectes de futur
Vi
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració | Proper.cat
Els clients que demanin vins del territori als restaurants podran obtenir obsequis
receptes de cuina fàcils
Imatge il·lustrativa
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
novetats de vins catalans
Imatge il·lustrativa
Bouquet d’Alella treu al mercat aquest mes d’abril dos nous vins de la seva gamma Edicions Limitades, Garnatxa Negra 2020 i Mataró (Monastrell) Ancestral 2020
NOVETATS DE VINS CATALANS
Imatge il·lustrativa
4 tastadors del món del vi i la comunicació l’han tastat a cegues per a descobrir-ne el seu misteri | Amb l’arribada de l’Enigma2, es destapen les claus de la seva primera edició
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia
L'actualitat, en breu
restaurants vegetarians barcelona
Imatge il·lustrativa
Rasoterra
Lourdes López
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
receptes de cuina amb vins de la DO Catalunya
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
El vi que va iniciar la recuperació del prestigi dels vins blancs catalans
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
La consellera Meritxell Budó apunta que el toc de queda es podria allargar fins a les 23 hores
Imatge il·lustrativa
Arzak convida l'streamer i el periodista a un sopar sense "dress code"
Els germans Roca en una imatge d'arxiu
Els germans Roca en una imatge d'arxiu | ACN
El Normal es crea amb la voluntat que sigui "un restaurant normal" en "una ciutat normal"
Imatge il·lustrativa
Pasté Barcelona
Lourdes López
Barcelona viu una mena de 'Cheescake fever' amb multiplicitat d'opcions a domicili
Imatge il·lustrativa
La DO enregistra 15,7 milions de quilos, un 30% menys de l'habitual i un 11% menys que el 2019
Imatge il·lustrativa
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment 'estrella' de la Fira del Vi
La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment "estrella" de la Fira del Vi | celler Capçanes
En el marc de Fira del Vi, el Celler de Capçanes organitza la seva particular festa del vi: la Nit de les Garnatxes | L’esdeveniment suma tretze edicions des de l’última que es va poder dur a terme | Capçanes comercialitza quatre garnatxes amb el nom de l'esdeveniment, de quatre sòls diferents de la Serra de Llaberia.
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès són tres denominacions per anomenar escumosos catalans, amb reglaments i zones d'elaboració diferenciades | Vegem-ne les principals diferències
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
Lluís Girona
També s'estudia allargar el toc de queda fins a les 11 de la nit per donar marge als establiments i la ciutadania
Imatge il·lustrativa
Pexels
Ja són gairebé 500 els tastos presencials reservats als cellers fins al 31 de maig | Comença també la egona edició online del certamen
Imatge il·lustrativa
Els cellers obriran les seves portes al públic a partir de demà
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
Lluís Girona
També s'estudia allargar el toc de queda fins a les 11 de la nit per donar marge als establiments i la ciutadania
Imatge il·lustrativa
Pexels
Ja són gairebé 500 els tastos presencials reservats als cellers fins al 31 de maig | Comença també la egona edició online del certamen
Imatge il·lustrativa
Els cellers obriran les seves portes al públic a partir de demà
Ambient en una terrassa de Barcelona
Ambient en una terrassa de Barcelona | Helena Margarit
Lluís Girona
També s'estudia allargar el toc de queda fins a les 11 de la nit per donar marge als establiments i la ciutadania
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Imatge il·lustrativa
Pexels
Xavi Ayala | 1 comentari
A quina temperatura prenc el vi? Com més car més bo? Es poden fer vins blancs amb raïms negres? El sommelier Xavier Ayala ens ho aclara.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment 'estrella' de la Fira del Vi
La Nit de les Garnatxes del celler Capçanes és l'esdeveniment "estrella" de la Fira del Vi | celler Capçanes
En el marc de Fira del Vi, el Celler de Capçanes organitza la seva particular festa del vi: la Nit de les Garnatxes | L’esdeveniment suma tretze edicions des de l’última que es va poder dur a terme | Capçanes comercialitza quatre garnatxes amb el nom de l'esdeveniment, de quatre sòls diferents de la Serra de Llaberia.
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Cava, Corpinnat i Clàssic Penedès són tres denominacions per anomenar escumosos catalans, amb reglaments i zones d'elaboració diferenciades | Vegem-ne les principals diferències
Imatge il·lustrativa
Pexels
Ja són gairebé 500 els tastos presencials reservats als cellers fins al 31 de maig | Comença també la egona edició online del certamen
Imatge il·lustrativa
Els cellers obriran les seves portes al públic a partir de demà
Imatge il·lustrativa
Henkell Freixenet resisteix bé la crisi com a líder mundial dels vins escumosos | Les vendes de la marca en volum registren un nou màxim el 2020 amb 99,3 milions d'ampolles que suposen un creixement del 5.1%
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
El cicle de concerts de Segura Viudas anirà des del 5 de juny fins el 3 de juliol
Segura Viudas acollirà visites naturals, nits temàtiques, experiències gastronòmiques amb el xef Oriol Ivern i concerts amb Manu Guix, Judit Nedderman, Suu i Andrea Motis
Imatge il·lustrativa
​Parató obté els segells de viatge segur -Safe Travels- i destí compromès amb la sostenibilitat turística -Biosphere-.
Celler Modernista de Sant Cugat.
Celler Modernista de Sant Cugat. | Adrià Costa
Enguany, el Celler Modernista, una de les obres més emblemàtiques de la ciutat, celebra el centenari de la seva creació, concebut per elaborar el vi conjuntament entre els viticultors locals
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA.
Damià Deàs continuarà al capdavant de la patronal AECAVA. | Quico Ortega
Es crea la Comissió executiva d’AECAVA per a la dinamització de propostes i presa de decisions
Finca Grans Muralles de Família Torres
Finca Grans Muralles de Família Torres
Julie Sheppard, de la revista anglesa Decanter, publica els 10 millors vins negres amb cos de l'Estat