Filosofia

Xavier Antich inaugurarà el Calidoscopi, el nou club de lectura d'assaig de la biblioteca de Navarcles

S'hi comentaran assaigs diversos sobre filosofia, sociologia, feminisme, actualitat

per Redacció , 5 de maig de 2021 a les 09:51 |
El proper dilluns 10 de maig a les 7 de la tarda s'inaugurarà una nova proposta cultural a la Biblioteca de Navarcles. Neix el Calidoscopi, un nou club de lectura d'assaig, la sessió inaugural del qual anirà a càrrec del professor Xavier Antich, doctor en filosofia i professor d'estètica a la Universitat de Girona, premi Joan Fuster d'Assaig 1992.

El Calidoscopi compta amb diversos col·laboradors com la Mercè Garcia, en Lluís Cerarols i en Xavier Valls, professors del grup de filosofia de la Catalunya Central i molts altres col·laboradors.


El cicle s'iniciarà llegint i comentant La voluntat de comprendre del filòsof Xavier Antich, un títol prou expressiu del què vol ser el club d'assaig. 

Al Calidoscopi, es comentaran assaigs diversos sobre filosofia, sociologia, feminisme, actualitat, lectures que estimulin el sentit crític, sempre en un nivell divulgatiu i apte per a tothom amb interessos i curiositats. La biblioteca de Navarcles vol que esdevingui un espai de reflexió i intercanvi d'idees, un estímul al pensament crític. 


Les properes dates del cicle seran 10 maig, 12 juliol, 13 setembre i 15 novembre. Sempre en dilluns i a les 7 de la tarda. Obert a tothom amb inscripció prèvia a la biblioteca per temes d'aforament. Més info a: b.navarcles.sv@diba.cat i 938276719 (4).

 

Participació