coronavirus

De 50 a 59 anys: quines vacunes rebran, dates i com demanar hora

Salut afegeix una altra franja d'edat a la vacunació per accelerar la campanya

per NacióDigital , 4 de maig de 2021 a les 19:07 |
Una dona rep la vacuna contra la Covid-19 | Salut
Salut ha afegit la franja d'edat d'entre 50 i 59 anys a la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19. Tal com ha anunciat el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, el dilluns que ve, 10 de maig, ja s'administraran les primeres dosis a aquest col·lectiu. En alguns punts del país ja s'ha començat a vacunar persones de 59 i 58 anys però la crida generalitzada no començarà fins dilluns que ve.

Com es pot aconseguir cita? La gent que tingui entre 50 i 59 anys rebran l'avís des del seu Centre d'Atenció Primària, però si no el reben també podran demanar hora a través de la pàgina web de Salut


Quina vacuna rebran? Com que la d'AstraZeneca està limitada a la franja d'entre 60 i 69 anys, la vacunació s'haurà de limitar a les altres. Ara bé, com que el departament no disposa de previsions d'entrega de Janssen i, a més, el Ministeri prioritza utilitzar-la en majors de 70 anys, de moment es farà amb els vaccins de Pfizer i Moderna.

Quina documentació s'ha de portar? La targeta sanitària individual (TSI) juntament amb el DNI, NIE o passaport. També és necessari tenir l'SMS de convocatòria o l’SMS de la programació de la cita enviat per /Salut.



Altres notícies que et poden interessar




 


 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació