FUB

El Patronat de la FUB incorpora l'exalcalde Jordi Valls i l'experta en màrqueting Montserrat Jodar

Els nous patrons substitueixen a Miquel Blanch i a Pere Fons, que han acabat el seu mandat

per Redacció , 8 de maig de 2021 a les 17:34 |
Montserrat Jodar Torrecillas | FUB
El Patronat de la Fundació Universitària del Bages ha incorporat aquest mes d'abril l'exalcalde de Manresa, Jordi Valls i Riera, i l'economista i experta en màrqueting, Montserrat Jodar Torrecillas. Es tracta de dos nomenaments efectuats pel Patronat a proposta del seu president, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy. En els dos casos, a més de formar part del Patronat, s'incorporen al comitè executiu. Els nous patrons substitueixen a Miquel Blanch i a Pere Fons, que han acabat el seu mandat. 

Jordi Valls Riera (Manresa, 1960) és advocat de professió i va ser alcalde de la ciutat entre els anys 1995 i 2006, període durant el qual va presidir el Patronat de la FUB per raó d'aquest càrrec. Ha estat president de Localret (1999-2006), conseller d'Indústria, Energia i Treball de la Generalitat (2006) i president executiu del Port de Barcelona (2006-2011). L'any 2011 s'incorpora a la divisió britànica d'Agbar i es trasllada a viure a Bristol, on s'encarrega de la direcció de Bristol Water PLC. Dos anys després s'incorpora com a CEO d'Aguas Andinas i es trallada a Santiago de Xile, on treballarà fins l'any 2016, quan viatja a Mèxic per dirigir la divisió Suez Latam Nord (Mèxic, Centreamèrica, Panamà, Colòmbia i Equador). L'any 2020 torna a Catalunya per assumir la direcció general de Mercabarna. 


Montserrat Jodar Torrecillas (Manresa, 1977) és llicenciada en Economia i ADE, Màster en Direcció de Màrqueting i en Internet Business. Ha desenvolupat la seva activitat professional en diferents càrrecs en empreses com Kantar Worldpanel, Gallina Blanca, Pepsico, Bacardi LTD, Balancelabs, Idilia Foods, Skingdom, Roche Diabetes Care i Granvision Spain, on treballa actualment com a cap dels projectes de transformació digital de la companyia a Espanya. 

 

Participació