successos

S'estavella una avioneta que havia d'aterrar a l'aeroport de Sabadell

La pilot, única ocupant de l'aeronau, ha resultat ferida menys greu

per NacióDigital , 8 de maig de 2021 a les 18:44 |

Una avioneta s'ha estavellat aquesta tarda prop del recinte de l'aeroport de Sabadell, segons ha informat Protecció Civil. Hi ha hagut una persona afectada, en estat menys greu. La persona ferida és la pilot de l'aeronau.

 
El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció civil ha rebut l’avís avui a les 18.03 de l'aeroport de Sabadell indicant que activaven el seu pla d'emergències en Alerta Local a causa d'una avioneta biplaça que es desplaçava cap a Reus i que havia d'aterrar amb baixa pressió d'oli. A les 18.10, el mateix aeroport ha avisat que l'avioneta s'ha estavellat als afores de l'aeroport durant les maniobres d'aterratge, exactament a les vies de tren de Renfe i han activat el Pla d'Emergència.


Al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han tallat el subministrament de combustible del motor i tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques, que han traslladat la pilot a l'Hospital Parc Taulí. També s’han desplaçat Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Sabadell, i s'hi està desplaçant el director de l'Aeroport de Sabadell.

A causa de l'accident s'ha hagut de tallar la circulació de trens de les línies R4 i R12. L'avioneta està situada exactament al pk ferroviari 346, entre Sabadell Sud i Barberà del Vallès i, tot i que la circulació de trens està aturada, no està afectada la catenària.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació