NOVETAT IMPORTANT

L'SMS de la Seguretat Social que rebràs aquesta setmana

L'organisme públic es comunica amb tots els treballadors i els que tenen empleats de la llar per comunicar-los un nou servei per internet

per NacióDigital , 13 de maig de 2021 a les 16:27 |
Una dona consulta el seu mòbil. | Europa Press
Sovint es coneixen estafes relacionades amb missatges falsos de la Seguretat Social. Si es rep un SMS d'aquest remitent aquesta setmana, però, cal saber que és segur, com ha anunciat el mateix organisme públic. 

En concret, el missatge que enviarà la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) contindrà aquesta informació: "Import@ss, nuevo Portal de la Tesorería. Consulta tus datos e información de empleo de hogar en tu área personal". L'SMS s'enviarà durant els pròxims dies, fins al 2 de juny a tots els treballadors i a totes les persones que tenen empleats de la llar.


Import@ss és un portal de la Seguretat Social per fer tràmits per internet, com ara consultar el número de cotitzant, descarregar l'informe de vida laboral o donar d'alta a un treballador de la llar.

També s'hi poden modificar dades de contacte i de domicili, consultar les dades de la jornada o del salari i consultar pagaments o deutes pendents amb la Seguretat Social.





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació