Espurnes Barroques

Tastet d'Espurnes Barroques a Sant Llorenç de Morunys

Diumenge, 16 de maig a 2/4 de 12 del migdia a l'església parroquial de Sant Llorenç de Morunys

per Redacció , Sant Llorenç de Morunys, 16 de maig de 2021 a les 08:13 |
El Festival Espurnes Barroques fa parada aquest diumenge 16 de maig a Sant Llorenç de Morunys on un quintet de luxe acompanyarà la delicada veu de la soprano Anaïs Oliveras, que el dia abans haurà realitzat diverses accions socials i educatives a la Vall de Lord.

El gruix del programa l’ocupa L’Stabat Mater de Boccherini, que no pot interpretar-se en un lloc més idoni que a davant de l’altar dels Colls de Sant Llorenç de Morunys, i és que el compositor italià escrivia aquesta partitura al mateix temps que Josep Pujol i Juhí esculpia l’obra mestra de la seva retaulística.


El concert s’iniciarà puntualment al claustre a 2/4 de 12, amb el lluminós Quartet op. 20 n. 4 en Re Major de F. J. Haydn. El públic podrà degustar un pastís elaborat al Restaurant El Monegal, fet a base de clementina, en honor a la soprano Clementina Pelliccia, muller de Boccherini que va estrenar aquest Stabat Mater. Entre una i altra part del concert, no hi faltaran les pomes de Biolord ni les explicacions sàvies de l’arquitecte Francesc Regàs. Després del concert, hi ha l’opció de gaudir del selecte menú barroc que se servirà a El Monegal (informació i reserves al 609 773 209).

Les entrades per aquest concert que s'han gairebé esgotat, es poden adquirir al preu de 15€ anticipada (+3€ a taquilla), a la web.

 

Participació