Llibres

Sònia Bajona i Sofia Caamaño presenten «Una tierra con gente. Voces de Palestina»

Divendres, 21 de maig, a les 19.30 h, al Casal Popular La Fura

per Redacció , Solsona, 17 de maig de 2021 a les 09:42 |
Amb motiu del 73è aniversari de l'èxode del poble palestí, el Casal Popular La Fura vol visibilitzar la situació a Palestina a través d'un recull de relats sobre la seva gent.

Esdevenir un altaveu de les persones que pateixen una violència ignorada i sistemàtica és l'objectiu del llibre Una tierra con gente. Voces de Palestina (Editorial Descontrol, 2020).


Davant la darrera escalada de violència a Jerusalem i Gaza, i coincidint també amb l'efemèride de la Nabka, l'expulsió de gran part de la població palestina a conseqüència del naixement de l'Estat d'Israel l'any 1948, la Fura presenta aquesta nova publicació el divendres, 21 de maig a les 19.30 h. El propòsit de l'entitat solsonina és fer visible l'invisible, en aquest cas, les vides de milers de palestins que van viure en primera persona l'ocupació israeliana. 

A càrrec de Sònia Bajona, psicòloga solsonina i coautora de Una tierra con gente. Voces de Palestina, juntament amb la periodista Sofía Caamaño, l'acte tindrà la participació també de Ma'an Jadou, Ammar Sharia i Naji Owdah, des del camp de refugiats de Dheisheh, situat a Cisjordània. Amb aquests testimonis, la ponència posarà l'accent als dotze relats que conformen el llibre, que permeten obrir una finestra a l'interior dels camps de persones refugiades, les ciutats palestines, les presons i els moviments de resistència. 


Organitzat pel Casal Popular La Fura, l'acte té el suport del Solsonès Obert al Món (SOM) i Deixant Empremta. 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE: 'Una tierra con gente. Voces de Palestina', de Sònia Bajona i Sofía Caamaño

21/05/2021
de 19:30 a 20:30

Casal Popular La Fura (plaça de Sant Pere, 7)
 

 

Arxivat a:
Societat, llibres, Palestina
Participació