Centre Excursionista del Solsonès

Tot a punt per la 28a Caminada Popular de Solsona

El Centre Excursionista del Solsonès proposa una edició esglaonada i sense avituallaments de la Caminada popular, acompanyada d'un concurs fotogràfic d'Instagram

per Redacció , Solsona, 19 de maig de 2021 a les 07:47 |
El diumenge 23 la població podrà a tornar a gaudir d'una nova entrega de la Caminada popular del Centre Excursionista del Solsonès (CES). Es tracta d'una edició adaptada a les circumstàncies derivades de la COVID-19.

Per això, a banda de no disposar de punts d'avituallament, el recorregut serà esglaonat, de manera que els participants podran iniciar la ruta des de les 7.30 fins a les 9 h del matí. A més, cal que els caminadors facin ús de la mascareta a la sortida i a l'arribada de la ruta, i també en tots aquells moments en què no es pugui mantenir la distància de seguretat amb altres assistents. D'altra banda, tots els excursionistes que publiquin una fotografia a Instagram i segueixen el compte oficial del CES (@cexsolsones) poden participar en el setè concurs fotogràfic de l'entitat amb l'etiqueta #caminadasolsona2021.


Com és habitual, enguany els participants podran escollir entre un recorregut llarg, de 22 quilòmetres, i un de més reduït, de 15 -els excursionistes que triïn l'itinerari llarg hauran de deixar el control abans de les 11 h. En ambdós casos el punt de partida i d'arribada és la plaça del Camp. En el moment d'iniciar la ruta, caldrà que tots els participants que no siguin socis/es de l'entitat abonin dos euros. 

Amb aquesta nova edició, que té la col·laboració de l'Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el CES ja durà a la motxilla 28 caminades populars. 


28a Caminada popular de Solsona
23/05/2021

de 07:30 a 12:00
Plaça del Camp

 

Participació