alimentació

Alerta alimentària: Carrefour retira uns dels seus populars pebrots

La cadena detecta un cos estrany en diversos lots del producte de la variant del piquillo BIO

per V. R. , Barcelona, Catalunya, 4 de juny de 2021 a les 17:54 |
Els pebrots en risc, de la marca BIO de Carrefour | Facua
Un lot de pebrots del piquillo del Carrefour ha estat retirat del mercat per una alerta alimentària. La mateixa cadena de supermercats ha detectat la presència d'un cos estrany en diversos lots i ha decidit retirar-lo immediatament i demanar a tothom que no els consumeixi. El lot en concret és aquest: número L9289Z, codi de barres 3560071174446 i la data de caducitat el 16 de desembre de 2027. Estan comercialitzats sota la marca BIO de Carrefour.

"Com a mesura de precaució es recomana a aquells consumidors que poguessin tenir el producte anteriorment esmentat en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo", explica un comunicat de l'empresa. Carrefour ha tranquil·litzat els consumidors que no "hi ha cap altra conversa, de cap mena, que s'hagi vist afectada". No han explicat, però, quin és aquest "cos estrany" que han trobat en els pebrots.


Des de la cadena avisen que si hi ha cap persona que té alguna mena de problema amb un dels lots afectats que truqui al número 91 490 89 00 d'atenció al client. La seguretat alimentària és la màxima preocupació de la indústria i dels consumidors, ja que es requereixen molts controls de seguretat per a comercialitzar aliments de manera segura i que no afectin a la salut d'aquells que la consumeixen.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació