coronavirus

La Mitja més singular, sense creuar nuclis urbans i amb 2.700 participants

La prova també començarà abans: a les 8 del matí

per Redacció , 4 de juny de 2021 a les 18:44 |
Una anterior edició de la Mitja | Jordi Borràs
La Mitja marató entre Granollers, les Franqueses i la Garriga està a punt de donar el tret de sortida de la seva edició més singular. 2.700 atletes (que contrasten amb els 8.000 que havien arribat a córrer les edicions anteriors) prendran part d'una prova que també s'ha hagut d'adaptar a les restriccions: primer, canviant la data; i segon, variant el recorregut, evitant passar per cap nucli urbà dels municipis per on passa: Granollers, Canovelles, les Franqueses i la Garriga.

La nova ruta farà que els corredors també surtin i arribin a Granollers, però des de l'avinguda Sant Julià, cantonada carrer de l’Empordà, i amb la zona d’escalfament al Parc Firal. Transcorrerà pel  llarg del passeig fluvial: passant per Canovelles, les Franqueses, la Garriga i, finalment, retornant a la capital del Vallès Oriental.


El Passeig Fluvial serà la línia a seguir per part dels atletes, que a última hora no passaran pel punt on, fa uns dies, hi va javer un esvoranc les obres del qual encara no s'han reparat completament.

Altres notícies que et poden interessar




 


 

Participació