la mitja

Ayad Lamdassem i Karolina Nadolska guanyen la Mitja

Gairebé 3.000 atletes han participat a la cursa

per Redacció , 6 de juny de 2021 a les 08:50 |
Ayad Lamdassen, amb 1:03:31, i Karolina Nadolska, amb 1:11:27, han estat els guanyadors de la Mitja Granollers-les Franqueses-la Garriga que ha tingut lloc aquest dissabte al matí.




La prova ha comptat amb la participació de gairebé 3.000 atletes, el màxim permès pels protocols de seguretat contra la Covid-19. Han pres la sortida dividits en calaixos d'uns 600 corredors i set atletes en línia i separats.
 


Els corredors d'elit han competit separats de la resta de participants. Després d'un primer tram en què deu d'ells han encapçalat la prova, a partir de la meitat de la cursa un grup de cinc ha anat fent forat. Javi Guerra, Lamdassem i Ben Hadi han pres la iniciativa, però el finalment guanyador ha fet un fort canvi de ritme al quilòmetre 20 i s'ha emportat el triomf. Això sí, lluny de la seva millor marca en aquesta distància (1:01:20).

A l'arribar, Lamdassem ha dit als mitjans de comunicació que la Mitja li ha servit com a bon entrenament per la marató dels Jocs Olímpics de Tòquio.


En categoria femenina, Nadolska s'ha imposat amb una de les millors marques de la història de la Mitja: 1:11:27, molt a prop dels 1:10:24 amb què l'etíop Fete Wami va parar el cronòmetre, fa 15 anys. Nadolska, doble campiona al seu país en els 5.000 metres, va dominar la prova des de la sortida.

La victòria en cadira de rodes ha tornat a ser pel franquesí Jordi Madera, amb un temps de 59:50.

Tots els resultats de la prova es poden consultar en aquest enllaç.

 

 

Participació