Les maduixes són una de les fruites per excel·lència de la primavera. Una de les seves virtuts, a banda de la dolçor i de les vitamines que contenen, és que són molt pràctiques. Només cal rentar-les i ja estan llestes per consumir.
Ara bé,
sovint es comet una errada amb aquesta fruita: tallar-ne les fulles i els talls abans de passar-les per sota d'un raig d'aigua. Amb aquesta pràctica, l'aigua entra a l'interior de les maduixes i en canvia el gust i la textura. És per això que cal mantenir el tall i les fulles fins tot just abans de consumir-les.
Això sí,
rentar les maduixes és del tot necessari, ja que les mengem crues i "al medi ambient pot haver-hi microorganismes patògens i elements químics que de vegades poden contaminar les fruites", tal com alerta l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició.
Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.
Fes-te subscriptor