català

Picabaralla a Twitter entre Paluzie i Carracelas

La presidenta de l'ANC i la periodista van discutir per una trucada en castellà d'una voluntària de l'Assemblea

per Redacció , 10 de juny de 2021 a les 09:06 |
Muntatge amb les dues protagonistes | ND
Twitter és una xarxa molt adequada per a difondre notícies o posicionaments i a vegades fins i tot s'hi pot debatre i contrastar idees o fa algun servei. També s'hi pot prendre mal, però. És el que els va passar ahir a la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, i a la periodista Pilar Carracelas, habitual de TV3 i Rac1, que se les van tenir fort.
 

Carracelas va explicar que feia mesos que s'havia donat de baixa de l'entitat "en desacord amb la línia estratègica" i que just ahir li van trucar per intentar que s'ho repensés. Però, ai las!, la van atendre en castellà. En va demanar explicacions, amb menció, a la presidenta de l'entitat, que es va mostrar contrariada i va indicar que esbrinaria què podia haver passat perquè l'entitat no usés el català en la seva comunicació amb els socis. Carracelas tenia raó i tot plegat havia estat, segons Paluzie, "l'error d'una voluntària, que no es repetirà".

No es va estar, però, d'enviar un dard a la periodista: "Gràcies @pilarcarracelas per avisar-nos, aprofito per recomanar-te que personalitzis la teva bústia de veu, que ara la tens en castellà", va dir-li. L'afectada no ho va entomar gens bé ("tapeu les vostres merdes amb parides") i després d'una discussió va acabar afirmant que denunciaria Paluzie als jutjats per "revelar una dada privada com és l'idioma d'un contestador". 

 
    
Vols que t'arribi El Despertador de NacióDigital cada matí al teu correu electrònic? HI podeu rebre notícies com aquesta
Fes clic aquí per rebre'l

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació