cas de tenerife

L'autòpsia revela que la menor segrestada a Tenerife va morir d'un edema agut pulmonar

Els equips d'emergència segueixen buscant Tomàs Gimeno i la filla petita

per Victor Rodrigo , 12 de juny de 2021 a les 15:17 |
Membres de la Guàrdia Civil inspeccionen una embarcació | Europa Press
El cas de violència vicària que ha colpejat Tenerife i tot l'estat espanyol suma una nova revelació. Aquest dijous passat, els equips d'emergència van trobar el cadàver d'una de les nenes segrestades pel seu pare, que tenia la intenció d'utilitzar-les per fer mal a la seva anterior parella i mare de les filles. L'Olivia Gimeno, la més gran, va ser trobada a 1.000 metres de profunditat a l'interior d'una bossa, amarrada a una àncora.

Aquest dissabte s'ha fet públic el resultat de l'autòpsia, que revela que la causa de la mort de la menor va ser un edema agut de pulmó. El Tribunal Superior de Justícia de Canàries (TSJC) assegura que encara resten a l'espera dels resultats de les anàlisis toxicològiques, biològiques i histopatològiques. L'autòpsia la va realitzar l'Institut Anatòmic Forense ahir divendres, on també es va confirmar la identitat de l'Olívia a través d'empremtes dactilars.


Al costat del cadàver de l'Olivia, també s'hi va trobar una altra bossa d'esports igualment llastada per l'àncora, però en aquest cas estava buida. El vaixell continua el seu rastreig a la zona. Tomàs Gimeno, el pare de les dues nenes, també està desaparegut després de segrestar-les, en un nou cas de violència vicària.

Després de més de 40 dies de recerca, encara es busca el cos de l'Anna, la germana petita, de només un any. La desaparició de les germanes es va produir el dimarts 27 d'abril. Tomàs Gimeno va recollir les seves filles a les cinc de la tarda, tal com havia pactat amb Beatriz, mare de les nenes.


Havia d'entregar-les a les nou del vespre, però mai va arribar a fer-ho. Llavors, el pare va advertir la mare que no les tornaria a veure mai més, i també va enviar missatges de comiat al seu pare i als amics.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació