Solidaritat

Videoclip multitudinari per agrair els imprescindibles de la pandèmia

Acte de reconeixement de la Fundació “la Caixa”, la Fundació del Convent de Santa Clara i CaixaBank als professionals de primera línia

per NacióDigital, 22 de juny de 2021 a les 17:00 |

Quan es comença a veure la llum al final del túnel és un bon moment per agrair la tasca dels que durant els últims 15 mesos han estat lluitant a primera línia. N'és una bona mostra el videoclip multitudinari –seguint totes les mesures de seguretat- que es va gravar la setmana passada a Manresa i que s'ha presentat avui en societat.

Aquest reconeixement i agraïments als sanitaris, personal d’emergència, seguretat, voluntaris, entre altres col·lectius imprescindibles, és una iniciativa del Programa Invulnerables de lluita contra la pobresa infantil, promogut per la Fundació “la Caixa”, la Fundació del Convent de Santa Clara i CaixaBank.

Més de 600 professionals i voluntaris van participar en la gravació del videoclip #AvancemJunts a la carretera de Vic de Manresa. "És un clam d’agraïment, una invitació a la confiança, a no tenir por i a volar ben alt i a cridar ben fort: que no es el final, però que sortirem i tirarem endavant", expliquen els promotors de la iniciativa.

El Programa Invulnerables atén 2.100 famílies de la capital del Bages. “Avui és un dia per dir de manera alta i clara que estem agraïts als sanitaris, als cossos de seguretat i a tots els que han treballar per salvar vides durant la crisi del coronavirus”, ha explica sor Lucia Caram, cara més visible i impulsora del projecte.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació