L'evolució de la vacunació de Covid-19 a Catalunya | Adrià Costa
Coronavirus: mapes i gràfics

La vacunació a Catalunya, en dades

Els mapes i gràfics sobre l'evolució de la campanya de vacunació de la Covid-19 a Catalunya, l'estat espanyol i la Unió Europea

L'evolució de la vacunació de Covid-19 a Catalunya | Adrià Costa
VACUNACIÓ PRIMERA DOSI
4.062.784
(+92.293)
60,9%
(+1,4)
VACUNACIÓ PAUTA COMPLETA
2.745.666
(+145.917)
41,2%
(+2,2)
VACUNES ÚLTIMA SETMANA
561.385
(-13.120)
Actualització: 29/06/2021
IMMUNITZATS MÉS DE 65 ANYS
1.149.012
(+7.215)
REBUIG A LA VACUNA
72.452
(+379)
DOSIS PER FARMACÈUTIQUES
Dosis Pfizer/BioNTech: 4.534.832
Dosis Moderna/Lonza: 602.884
Dosis Oxford/AstraZeneca: 1.243.573
Dosis Janssen: 163.617
Actualització: 28/06/2021
Com evoluciona la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Catalunya? Quins municipis i quines comarques tenen un major percentatge d'immunització respecte el coronavirus? I com avança per franges d'edat? La situació del nostre país és comparable a la resta de territoris de l'estat espanyol i dels països d'arreu del món?

A continuació, els mapes i gràfics imprescindibles per analitzar l'evolució de la campanya de vacunació per mitigar la pandèmia de Covid: vacunats totals, percentatge de vacunats, dosis administrades setmanalment i l'evolució del rebuig de la vacuna, entre altres indicadors clau. 

A més, després de diversos incompliments i polèmiques en relació al subministrament per part de les farmacèutiques, es detalla a la franja superior el total de vacunes aportades per Pfizer / BioNTech,  Moderna / Lonza, Oxford / AstraZeneca i Janssen.


Població acumulada que ha rebut només la primera dosi (excepte si és de Janssen) i la que ja té la pauta completa. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes fins aquell moment.


Dosis administrades setmanalment, diferenciant entre primeres i segones dosis. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes.



Percentatge de la població de cada grup d'edat quinquennal que ha rebut cadascuna de les dosis, amb dades acumulades.




Percentatge de vacunats amb una dosi de la vacuna per municipi


Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom i tota la informació sobre la vacunació, amb la població vacunada en primera i segona dosi i la que ha rebutjat la vacuna, en termes absoluts i relatius, així com les vacunes rebutjades sobre el total d'ofertes, amb dades del 29 de juny i per a municipis de més de 200 habitants. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom de la imatge per seleccionar millor els municipis.

Percentatge de rebuig a la vacuna per comarques


Nota sobre el mapa: Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom i el nombre de vacunats, el de persones que han desestimat la vacuna i el percentatge que representen sobre aquells a qui se'ls ha ofert, amb dades del 29 de juny. Alerta: la desestimació és sobretot per rebuig voluntari, però també pot ser deguda a que s'ha superat la malaltia els darrers tres mesos (en col·lectius essencials) o a contraindicacions (embaràs, lactància o reaccions adverses). També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom de la imatge.


Dades setmanals de la població que rebutja vacunar-se (amb la primera dosi). Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes d'aquella jornada i dels sis dies previs.



Passant el cursos per cada província, apareix la informació sobre les dosis administrades, la quantitat per cada tipus de vacuna, la ràtio que representa per 1.000 habitants i el percentatge de població amb totes les dosis rebudes.


Passant el cursor per cada estat, apareix la informació sobre la ràtio de dosis administrades per 1.000 habitants. El mapa es pot augmentar o reduir amb els botons de la dreta i es pot moure amb el cursor per enfocar a una zona en concret.


Una producció de l'equip de dades
Roger Tugas (dades)
Arnau Urgell (coordinació)
Guillem Bellafont (disseny)



Altres notícies que et poden interessar




 


 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

Participació