TV3

«Com si fos ahir»: final amb sorpreses i dates clau revelades

La ficció estrella de TV3 no tindrà gran capítol final i es reprendrà a finals d'agost

per I.M., Barcelona | 29 de juny de 2021 a les 15:10 |
Alguns dels personatges de «Com si fos ahir». | TV3
La quarta temporada de Com si fos ahir acabarà amb moltes sorpreses. El capítol final està previst per al divendres 16 de juliol i, tal com ha confirmat la directora de la ficció, Sònia Sánchez, en una entrevista al programa de Youtube #fandecarpeta, presentat per Jaume Borja i realitzat per Jordi Allepuz, serà un episodi "normal i corrent". 

Per tant, el del 16 de juliol, més enllà de ser l'últim, no tindrà res d'excepcional: ni el format ni la durada. Ha estat habitual, en altres ocasions, que TV3 munti algun esdeveniment especial pels season finale de les seves sèries. Això sí, la directora ha demanat que els espectadors no es "precipitin" perquè l'última setmana "funciona molt bé com a pack". 


Sánchez ha avançat que, tot i que hi haurà trames que es tancaran amb el final de la temporada, d'altres es mantindran obertes durant l'estiu. D'aquesta manera, els actors, actrius i la directora han anunciat també que la cinquena temporada arrencarà el 30 d'agost. Durant aquesta s'emetrà l'episodi número 1.000 i, tot i que ara per ara no hi ha prevista una celebració especial, no la descarten.

Recupera a continuació el dotzè programa de #fandecarpeta.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació