Hoquei

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement al Club Hoquei Olot

Diumenge passat va proclamar-se campió de la Nacional Catalana i va abastar una fita històrica: competir a l'OK Lliga Plata per primera vegada en la història

per NacióGarrotxa, Olot | 2 de juliol de 2021 a les 08:03 |
Els jugadors del Club Hoquei Olot davant l'Aluntament aquest dijous al vespre. | Martí Albesa.
L'Ajuntament d'Olot ha portat a terme aquest dijous al vespre un acte de reconeixement a la trajectòria i històric ascens assolit per un dels clubs esportius de la ciutat: el Club Hoquei Olot (CHO) que, aquest passat diumenge, va erigir-se en campió de la Nacional Catalana. Va aconseguir així una fita històrica: convertir-se en equip de l'OK Lliga Plata per primera vegada en la seva història. L’equip infantil del Club Hoquei Olot, a més, va proclamar-se campió de Catalunya i finalista a Espanya.

L'acte, que ha arrencat a dos quarts de nou del vespre, ha consistit en una recepció dels membres que conformen el Club Hoquei Olot i ha estat presidit pel batlle de la ciutat, Pep Berga, qui ha posat en valor el teixit associatiu i el nivell esportiu de la ciutat. "Ens sentim molt orgullosos de vosaltres: pel que sou, pel que representeu i per com sou. Moltes gràcies, felicitats per aquests èxits i endavant amb els que segur que arribaran", ha assegurat davant de més d’un centenar d'assistents.

 

L'equip olotí jugarà l'OK Lliga Plata per primera vegada en la seva història. Foto: Martí Albesa.


Els integrants de l'equip infantil i el primer equip de l'Hoquei Olot han pujat a l’escenari situat al Firalet. D’acord amb les mesures de prevenció de la pandèmia, l'acte s'ha portat a terme a l'exterior de l’Ajuntament, just davant de l'edifici Consistorial, i no se n'havia fet pública la convocatòria per a evitar aglomeracions.


El jugador de l’equip infantil, Adam Gussinyer, ha estat l’encarregat de pronunciar el primer dels parlaments de la nit, que han continuat amb el delegat i president del club, Jordi Pagès, el capità del primer equip del CHO, Joan Mangas, el jugador Marc Prat i l'entrenador, Miki Ràfols. Cadascun dels membres dels dos equips han rebut un reconeixement, l’obsequi de l'Ajuntament d'Olot com a recordatori de l’efemèride i també han signat en el Llibre d'Honor de la Ciutat.
 

L'equip infantil ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya i subcampió d'Espanya. Foto: Martí Albesa.


Reconeixement d'una fita esportiva històrica



Amb 38 anys d'història, aquest 2021 el Club Hoquei Olot ha aconseguit el títol de campions de Nacional Catalana; fet que els permetrà competir a l'OK Lliga Plata l'any vinent. A part, l'equip infantil ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya i subcampió d'Espanya i jugarà el pròxim Campionat d'Europa.
 

 

Participació