Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Analitzem el rànquing dels cinquanta vins blancs, rosats, negres i escumosos més venuts a Amazon, i busquem els elaborats a Catalunya | A part dels escumosos, la presència de vins catalans és escassa.
Xavier Sagristà, a l'esquerra, amb el cap de sala Toni Gerez, al restaurant Castell de Peralada
"Les Nits de Mas Miró", amb (vi)sita i tast, recreen la mirada del pintor i la seva estreta relació amb el vi a la Fundació de Mont-roig del Camp | Joan Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig” | Les properes sessions estan previstes pels dissabtes 17 de juliol i 14 d’agost
Propostes d'enoturisme i cultura envoltats de vinya al Penedès | Josep Guinovart i Fel Faixedas, protagonistes de les propostes culturals del celler del Penedès
Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president del segell de vins escumosos Corpinnat per als propers quatre anys | Xavier Nadal, director general de Nadal, s’incorpora com a nou vicepresident
La pagesia catalana tornarà a obrir les portes de les explotacions agroalimentàries el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre | El projecte evoluciona i estrena una oferta permanent durant els 365 dies de l’any amb un centenar d’experiències turístiques de qualitat
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic
El cava Elyssia Pinot Noir ha obtingut una medalla d’or, mentre que Elyssia Gran Cuvée ha rebut la medalla de plata | El nou Freixenet Carta Rosé també ha estat guardonat amb una plata
Els cellers De Muller de Reus, Padró i Família de Bràfim i Vives Ambròs de Montferri han estat els que han aconseguit més distincions, en una edició que ha quedat molt repartida entre el territori
La denominació d'origen reivindica que el seu fort són els vins de garnatxa i reclama que no s'implantin nous aerogeneradors a la comarca | El primer tast postcovid de la DO el condueix Álvaro Ribalta, Master of Wine, que ha tornat a Catalunya després de 15 anys a Londres
La Pedrera- Casa Milà, l’Incavi i les DO catalanes s'uneixen per oferir tastos de vins i productes gastronòmics aquest estiu i tardor | Tots els caps de setmana a partir del 19 de juny l’edifici de Gaudí programa La Pedrera amb DO
L’objectiu de la campanya és promoure el consum de vi DO Catalunya, i per extensió de vi català amb DO, quan, com i on es vulgui. Servit en copa, en un got o bevent directament d'una llauna.
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
La cooperativa Tres Cadires, de Ponent, treu al mercat 1.800 ampolles d'un vermut ecològic | “Caràcter” és un vermut artesà, que conté només oliva arbequina i plantes autòctones de Ponent.
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Gemma Pons, cuinera i copropietària del restaurant Lo Bistró de Mollerussa (Lleida)
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Les notes salines del pernil i del formatge comté demanen bombolles de Cava, i l'acidesa del vi netejarà el greix de la massa del croissant i contrarestarà les sevs sensacions dolces.
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un remenat de bolets amb un vi blanc amb fusta una sorprenent combinació.
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Gemma Pons, cuinera i copropietària del restaurant Lo Bistró de Mollerussa (Lleida)
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Rosario Perales, cuinera i copropietària del restaurant Casa Guijarro (El Prat de Llobregat, Barcelona)
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
Analitzem el rànquing dels cinquanta vins blancs, rosats, negres i escumosos més venuts a Amazon, i busquem els elaborats a Catalunya | A part dels escumosos, la presència de vins catalans és escassa.
"Les Nits de Mas Miró", amb (vi)sita i tast, recreen la mirada del pintor i la seva estreta relació amb el vi a la Fundació de Mont-roig del Camp | Joan Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig” | Les properes sessions estan previstes pels dissabtes 17 de juliol i 14 d’agost
Propostes d'enoturisme i cultura envoltats de vinya al Penedès | Josep Guinovart i Fel Faixedas, protagonistes de les propostes culturals del celler del Penedès
Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president del segell de vins escumosos Corpinnat per als propers quatre anys | Xavier Nadal, director general de Nadal, s’incorpora com a nou vicepresident
"Les Nits de Mas Miró", amb (vi)sita i tast, recreen la mirada del pintor i la seva estreta relació amb el vi a la Fundació de Mont-roig del Camp | Joan Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig” | Les properes sessions estan previstes pels dissabtes 17 de juliol i 14 d’agost
Propostes d'enoturisme i cultura envoltats de vinya al Penedès | Josep Guinovart i Fel Faixedas, protagonistes de les propostes culturals del celler del Penedès
Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president del segell de vins escumosos Corpinnat per als propers quatre anys | Xavier Nadal, director general de Nadal, s’incorpora com a nou vicepresident
Analitzem el rànquing dels cinquanta vins blancs, rosats, negres i escumosos més venuts a Amazon, i busquem els elaborats a Catalunya | A part dels escumosos, la presència de vins catalans és escassa.
Els elaboradors amb Álvaro Ribalta (segon per l'esquerra) i Jordi Rius (primer per la dreta)
La denominació d'origen reivindica que el seu fort són els vins de garnatxa i reclama que no s'implantin nous aerogeneradors a la comarca | El primer tast postcovid de la DO el condueix Álvaro Ribalta, Master of Wine, que ha tornat a Catalunya després de 15 anys a Londres
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Analitzem el rànquing dels cinquanta vins blancs, rosats, negres i escumosos més venuts a Amazon, i busquem els elaborats a Catalunya | A part dels escumosos, la presència de vins catalans és escassa.
"Les Nits de Mas Miró", amb (vi)sita i tast, recreen la mirada del pintor i la seva estreta relació amb el vi a la Fundació de Mont-roig del Camp | Joan Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig” | Les properes sessions estan previstes pels dissabtes 17 de juliol i 14 d’agost
Propostes d'enoturisme i cultura envoltats de vinya al Penedès | Josep Guinovart i Fel Faixedas, protagonistes de les propostes culturals del celler del Penedès
Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, ha estat escollit nou president del segell de vins escumosos Corpinnat per als propers quatre anys | Xavier Nadal, director general de Nadal, s’incorpora com a nou vicepresident
Us proposem alguns consells bàsics per triar el vi al restaurant | Pexels
La pagesia catalana tornarà a obrir les portes de les explotacions agroalimentàries el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre | El projecte evoluciona i estrena una oferta permanent durant els 365 dies de l’any amb un centenar d’experiències turístiques de qualitat
"Les Nits de Mas Miró", amb (vi)sita i tast, recreen la mirada del pintor i la seva estreta relació amb el vi a la Fundació de Mont-roig del Camp | Joan Miró: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig” | Les properes sessions estan previstes pels dissabtes 17 de juliol i 14 d’agost