GASTRONOMIA

Les dues millors pizzes de l'Estat es fan a Barcelona

Una guanya en la categoria de napolitana i l'altra en estil lliure

per J.V., Barcelona, Catalunya | 1 de juliol de 2021 a les 20:30 |
La millor pizza napolitana de l'Estat és de La Balmesina.
El Concurs Nacional de Pizzes, organitzat per Madrid Fusión, ha reconegut dues pizzeries de Barcelona per dues de les seves especialitats, una de napolitana i una altra d'estil lliure.

En la categoria de pizza napolitana, la millor de l'Estat és la Rita, de La Balmesina. Pel que fa a la categoria d'estil lliure, la guanyadora ha estat la Jerry Tomato, de Can Pizza.


La Jerry Tomato compta amb massa fermentada durant 48 hores en blocs de 24 hores i tomàquet deshidratat, confitat i macerat.
 

La pizza Jerry Tomato.



 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació