JUNTS

Sànchez, Turull, Rull i Forn es retroben amb Puigdemont a Waterloo

Els quatre presos indultats de Junts viatgen per primera vegada a Bèlgica per trobar-se amb l'expresident

per Irene Montagut, Barcelona | 2 de juliol de 2021 a les 12:27 |
Puig, Rull, Turull, Puigdemont, Forn i Sànchez a la Waterloo | ACN
El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, l'exconseller de Presidència Jordi Turull, l'exconseller de territori Josep Rull i l'exconseller d'Interior Joaquim Forn han arribat a Waterloo aquest divendres per visitar l'expresident Carles Puigdemont
  Els quatre presos indultats de JxCat han viatjat per primera vegada a Bèlgica des que van sortir de la presó per trobar-se amb l'expresident. A la seva arribada, però, no els ha rebut Puigdemont a la porta, sinó l'exconseller de Cultura Lluís Puig.


Al cap d'una estona, Puigdemont, Sànchez, Turull, Rull, Forn i Puig han sortit per fer-se una fotografia conjunta, però no han volgut fer declaracions als mitjans. "Molt emocionant", s'ha limitat a dir Rull preguntat per la trobada.
  El mateix Puigdemont ha publicat un vídeo amb l'arribada dels presos de Junts a Bèlgica per reunir-se amb ell i els altres exiliats. Després de més de quatre anys, s'han pogut tornar a reunir físicament Forn, Sànchez, Rull i Turull amb Puigdemont i l'exconseller Puig. A més, a la trobada hi eren Toni Comín i Clara Ponsatí. Altres dels implicats també han penjat imatges de la trobada.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació