Bon paper de Sancho Ayala al Meeting de Lloret de Mar

L'atleta solsoní va assolir la 4a posició als 3.000 m i la 7a als 800 m

per Ramon Estany, Solsona | 5 de juliol de 2021 a les 07:41 |
Ayala, a la final dels 800 m | Foto cedida
La Sansi, entitat esportiva que organitza moltes de les principals curses que es fan a Catalunya,  amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme i de la Real Federación Española de Atletismo, ha organitzat aquest passat 3 de juliol el meeting de Lloret de Mar, amb més de 300 inscrits de 8 països diferents.

Els atletes van agrair que s’organitzin aquestes proves. Entre les participants, cal destacar algunes de les millors atletes catalanes com Meritxell Soler, Douae Ouboukir o Barbara Ramon.

L'atleta solsoní que milita al Club Atlètic Manresa, Sancho Ayala, hi va participar en dues de les proves, tot i no fer podi, va aconseguir uns bons resultats, ja que competia amb atletes molt més joves que ell.

En 800 m, Ayala va fer una 7a posició, amb 2:13:73, a 12 segons del primer.

I en la cursa de 3.000 m, el solsoní, que va arrencar amb un bon començament i va agauantar part de la cursa a la segona posició es va haver de conformar amb la 4a posició, amb un temps de 9:18:38, a 7 segons del primer.