Música
Cultura 02/12/2021

L'última gira de Joan Manuel Serrat

El cantautor s'acomiadarà dels escenaris el 23 de desembre del 2022 al Palau Sant Jordi

1 min
Joan Manuel Serrat en concert a l'Auditori del Fòrum el desembre de 2018.

BarcelonaJoan Manuel Serrat deixarà els escenaris amb una gira que començarà el 27 d'abril al Beacon Theatre de Nova York i acabarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 de desembre del 2022. Segons explica la promotora The Project, Serrat, de 77 anys, "vol acomiadar-se personalment del públic amb qui ha compartit vida i cançons durant més de mig segle". La gira de comiat es titula El vicio de cantar.

La inactivitat forçosa a causa de la pandèmia ha precipitat la decisió del cantautor, justament ara que es compleixen 50 anys de la publicació de Mediterráneo (1971), el disc que fa tres anys va revisar en directe en una gira que va deixar per al record concerts memorables com el de l'Auditori del Fòrum, a Barcelona, el desembre del 2018. El comiat dels escenaris, però, no implica que Serrat deixi la música perquè assegura que seguirà component i no descarta la publicació d'algun disc.

"He decidit acomiadar-me en persona. No em va agradar sentir-me acomiadat per una plaga. Per això em vaig plantejar anar al lloc més natural per fer-ho, amb el públic davant, ple de gratitud i alegria", diu Serrat en una entrevista a El País en què també explica que la gira passarà per l'Amèrica Llatina i que els concerts a l'estiu seran a Espanya.

stats