coronavirus

Un brot de Covid fa suspendre la presencialitat a la Facultat de Medicina de la URV

L'origen del brot, amb una trentena d'alumnes contagiats, és una festa que es va fer fora de la Universitat

per NacióDigital, Reus, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 19:48 |
La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV, en una imatge d'arxiu | URV
S'ha detectat un brot de covid-19 entre universitaris de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a Reus. Fonts de la universitat ho han confirmat aquesta tarda de dimecres a NacióDigital, tot assenyalant que s'estan duent a terme les proves corresponents, en especial entre l'alumnat dels últims cursos dels seus respectius estudis. 

Altres fonts properes als estudiants han exposat a aquest mitjà que s'haurien detectat una entre una vintena i una quarantena aproximada de casos positius, i una setantena de contactes estrets. Com a mesura preventiva, des de la facultat s'ha apuntat que les classes i les pràctiques presencials passen a fer-se en línia, i que els exàmens es faran de manera presencial als alumnes negatius de covid. 


L'origen del brot és una festa que es va celebrar el 25 de novembre fora de la facultat. Un dels participants va presentar símptomes i va alertar la resta de companys que hi havia assistit. La URV té en marxa un cribratge, sobretot estudiants de 4t, 5è i 6è de Medicina, i ja s'han detectat una trentena més de contagiats entre els alumnes, tots asimptomàtics i amb la pauta completa de vacunació.

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació