Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Posant la mirada amb el patrimoni com a símbol de qualitat, la denominació d'origen Penedès crearà dues distincions especials pels vins de cellers amb masia centenària i vinya pròpia
Segons el Dr. Ramón Estruch, Assessor Científic de FIVIN i membre del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Clínic, cada vegada es disposen de més evidències científiques dels efectes protectors del consum moderat de vi i cava sobre l'organisme
Presenta el seu Pla Estratègic amb horitzó 2030, on també preveu un segell 100% Xarel·lo i aspira a ser una denominació d'origen qualificada com Priorat o Rioja
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
L'Ungles Negres és un vi que el veïnat del barri de Vallcarca elabora per a l'autoconsum en rebuig de l'especulació immobiliària, defensar la sobirania alimentària i amb crítica a les DO
Torna la presencialitat,, però alguns cellers com Mas Martinet no abandonen els directes que van iniciar en plena pandèmia per explicar directament han viscut la verema 2021
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
Els visitants podran gaudir d'una selecció de showcookings en directe, tallers i tastos dirigits, d'un mercat nadalenc amb productes gastronòmics i artesanals, d'una zona gastro bar, visites al celler i música en viu
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.