successos

Mor als 19 anys una jove promesa del motocròs

René Hofer ha perdut la vida en una allau pel qual també han mort dues persones més

per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 7 de desembre de 2021 a les 16:10 |
René Hofer recollint un trofeu | MXGP
René Hofer, reconegut com una de les joves promeses del motocròs, va perdre la vida aquest dissabte als 19 anys i després de quedar enterrat per una allau de neu als Alps en què també van morir dues persones més. Els fets van ocórrer concretament a la muntanya Lackenspitze, prop de Salzburg (Àustria).

Un grup d'onze esquiadors, entre els quals es trobava Hofer, estaven pujant per aquesta muntanya quan vuit d'ells van ser envestits per una enorme massa de neu, d'uns 200 metres d'amplada i amb una longitud de 500 metres, i que va caure des de molt a prop del cim de la muntanya, a uns 2.400 metres d'altitud.


Dos joves i el mateix Hofer van tenir pitjor fortuna i van quedar enterrats sota una capa de neu de més de 4,5 metres de profunditat. Els tres cossos van poder ser rescatats amb una operació que va durar diverses hores, però només se'n va poder reanimar a un, que finalment va perdre la vida a l'hospital. L'accident també ha deixat dos ferits hospitalitzats.

Hofer, de nacionalitat australiana, militava a l'equip Red Bull KTM Factory Racing i competia al Mundial de MX2, sent un dels grans favorits per endur-se el títol el 2022. "Serà recordat no només pel seu talent a la pista, sinó també per la seva personalitat divertida i amable, i el seu somriure sempre present", ha explicat el seu equip a través de les xarxes socials, des de les quals la competició en la qual participava també s'ha unit al record del jove.

 
Altres notícies que et poden interessar




 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació