pessebre polèmic

Un pessebre eròtic en una pastisseria de Sevilla encén la ultradreta espanyola

Els principals protagonistes de l'escena del Naixement de Jesús estan representants per genitals

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 7 de desembre de 2021 a les 15:37 |
El pessebre eròtic de la pastisseria de Sevilla | Europa Press
Sonada polèmica a Sevilla al voltant d'un pessebre... sexual. Una pastisseria andalusa, anomenada La Vergueria, va decidir decorar el seu aparador amb la tradicional escena del naixement del Nen Jesús amb unes pastes i creacions de caràcter eròtic. La decisió, molt popular a les xarxes i entre diversos dels veïns de Sevilla, ha provocat la còlera de la ultradreta espanyola. En aquest sentit, membres de Vox i la Fundació Advocats Cristians han decidit denunciar la pastisseria a la justícia.

El jutjat d'instrucció número 15 de Sevilla ha decidit obrir diligències per aclarir si l'establiment ha estat responsable d'un delicte contra els sentiments religiosos. Des dels dos col·lectius, l'un polític i l'altre judicial, consideren que és un intent "de ridiculitzar l'escena del Naixement de Jesús". Per part del partit d'ultradreta que lidera Santiago Abascal, ataquen directament el propietari de l'establiment a qui consideren responsable "d'ofendre milions d'espanyols en la seva fe i religió".


Segons els advocats cristians, es tracta "d'una ofensa als sentiments religiosos, que es pot considerar un delicte d'escarni dels sentiments religiosos", afirmant que "aquest pessebre eròtic mostra Jesús, Maria i Josep representats per genitals", per la qual cosa "constitueix una vexació cap al que representen aquestes figures" per als cristians, ja que queda ridiculitzada l'escena del Betlem". Demanen la retirada cautelar de l'escena de l'aparador de manera immediata.

Altres notícies que et poden interessar



​​​

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació