sèries

«Crims» s'estrenarà a Movistar amb una versió doblada al castellà i nous casos de tot l'Estat

La sèrie documental de Carles Porta es dirà "Crímenes", també estarà en la versió catalana i reproduirà la majoria dels casos estrenats a TV3 "però amb altres novetats"

per Victor Rodrigo, Barcelona, Catalunya | 9 de desembre de 2021 a les 14:32 |
Així serà la sèrie de Porta per a Movistar+ | Movistar+
Crims, l'exitosa sèrie documental de TV3 i Catalunya Ràdio, s'estrenarà a Movistar+ a principis del 2022. La cadena de Telefónica ha confirmat a NacióDigital que el serial de Carles Porta estarà disponible en la versió catalana -la que es va estrenar a la televisió pública- i en una versió doblada i subtitulada en castellà. El mateix Porta ha tornat a gravar les entradetes i els tancaments, a més de subtitular tots els testimonis que parlaven en llengua catalana.

Crímenes, de Carles Porta és una sèrie de true crime que relata successos reals ocorreguts a la història recent d'Espanya amb rigor i objectivitat i convida l'espectador a treure les seves pròpies conclusions dels casos a partir dels fets exposats amb precisió i serietat  sense oblidar entretenir. "Són grans històries que intentem explicar utilitzant les tres erres: rigor periodístic, un gran respecte, sobretot amb les víctimes, i ritme narratiu", explica Carles Porta.


L'exitosa sèrie, creada juntament amb Goroka i True Crime Factory, és l'adaptació del format radiofònic homònim, que ha estat reconegut recentment amb el Premi Ondas de Ràdio 2021 al Millor Programa i el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Radiodifusió.

Altres notícies que et poden interessar



​​​

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació