John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
El vermut musical 'Rovellats Vinyls by John Jacobsen', els pròxims 11 i 12 de desembre
Imatge il·lustrativa
Els 12 cellers catalans que elaboren novell donaran a conèixer els seus vins al Celler El Tros (carrer Mallorca 303)
Jean leon amb Jaume Rovira
Jean leon amb Jaume Rovira | Jean Leon
Ha mort als 78 anys el que va ser enòleg de Jean Leon del 1969 al 2006

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo
arqueologia
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral | ACN
Les excavacions fan visible el penya-segat on s'assentava la ciutat i l'esperó rocallós que protegia el primer port
Imatge il·lustrativa
Web del restaurant Galdo26
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
La DO, juntament amb La Cuina de l'Empordanet, ha organitzat la novena edició dels Sopars Maridats.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa | 2 comentaris
"De macabeu negre, amb el poc que n’hi ha no se n’hauria de llençar ni una gota...."
reportatge
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres | Frederic Esteve
Irene Montagut
La normativa exclou els establiments hotelers, tot i que obliga qualsevol espai de restauració a exigir-lo als seus clients
coronavirus
L'especialista Blair Down
L'especialista Blair Down | Blair Down
Aquesta setmana l'han reconegut amb el Premi al Comunicador de l'any del whisky d'Escòcia
Anterior edició de la BWW
Anterior edició de la BWW | Barcelona Wine Week
Les varietats de l'agricultura sostenible i la lluita contra el canvi climàtic seran els eixos temàtics de la fira
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Imatge il·lustrativa
Família Torres, nomenada ‘Green Company of the Year’ per la revista britànica The Drinks Business
successos
L'home es va servir un combinat
L'home es va servir un combinat | Unsplash
El client, de 53 anys, es va servir un combinat mentre esperava la policia
coronavirus
Validació del certificat Covid a l'entrada d'una cafeteria de Barcelona.
Validació del certificat Covid a l'entrada d'una cafeteria de Barcelona. | Frederic Esteve
Imatge il·lustrativa
L'experiència consisteix en visitar les instal·lacions del seu molí d’oli, sa La Serra d’Almos, i viure el procés de producció de l’oli d’oliva verge extra Les Sorts, de la DOP Siurana.
Imatge del nou videoclip 'Family'  de David Guetta
Imatge del nou videoclip 'Family' de David Guetta
David Guetta es converteix així en ambaixador de la marca al món.
Pepe Raventós
Pepe Raventós | Web Ravenntós i Blanc
David Williams, del diari The Guardian, ha publicat els 50 millors vins per aquest Nadal
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament
Pedro Ferrer i Martina Obregón, CEO i CMO de Freixenet respectivament | Miquel Monfort
COMERÇ
Diversos cellers del país donen suport al portal
Diversos cellers del país donen suport al portal | Cedida
Marià Arbonès
El projecte està impulsat per catorze cellers catalans
Imatge il·lustrativa
La mostra de vins naturals se celebrarà de l’11 al 13 de desembre al pavelló Firal de Vilafranca del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes Lozano
El sommelier Ton Colet (El Cigró d'Or) recomana un xarel·lo, un macabeu i una parellada com a vins blancs de varietats tradicionals, i un sumoll, una garnatxa i una carinyena de negres
DISTINCIONS
Una imatge del web del celler prioratí
Una imatge del web del celler prioratí | Mas Martinet
En la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació
Vinya plantada el 2016 a Osona
Vinya plantada el 2016 a Osona
Jordi Alcover | 1 comentari
​​​«La ignorància dels consumidors actuals pel que fa a varietats és immensa fins i tot a les grans zones vinícoles del món...»
Imatge il·lustrativa
Miki Nadal i Juanma Castaño guanyen una final del talent Show marcada pel protagonisme de la DO Cava
Imatge il·lustrativa
Un Cava elaborat amb garnatxa, monastrell i trepat, amb 9 mesos de criança.
Vi i Nadal
Abadal Christmas Market a la mascia del celler Abadal
Abadal Christmas Market a la mascia del celler Abadal | Pere Fontanals
Important presència de visitants a la masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó
Imatge il·lustrativa
Helena Lopes, Pexels
Vins vells, vins joves, vins de mínima intervenció o vins amb olor de TCA, cinc nocions bàsiques per saber-ne una mica més.
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Us recomanem sis lectures entorn del vi
1er premi vi de tina Mas Arboset
1er premi vi de tina Mas Arboset
En el marc de la 2a setmana de la Pedra Seca dels Països Catalans, la DO Pla de Bages torna obrir la convocatòria dels Premis Viu la Pedra Seca.
Imatge il·lustrativa
Cinc referències que Raventós Codorníu incorpora a la col·lecció "Vins de Llegat"; vins de produccions petites i vinyes històriques
Vins tastats de l'anyada 1947
Vins tastats de l'anyada 1947
Es van comparar vins de la zona de Bordeaux, on aquesta anyada va ser mítica, amb vins de La Rioja del mateix any.
L'actualitat, en breu
estrelles Michelin de Barcelona a domicili
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
vins negres catalans
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços.
Els panellets, les castanyes i els moniatos no sempre s'han d'acompanyar de vins dolços. | Cedida
Jordi Bes Lozano
Celebrem la castanyada amb cinc sommeliers i un bartender que ens proposen panellets salats, vins per als dolços i un còctel
Imatge il·lustrativa
Maridem el cava Sumarroca Brut Reserva amb figues i mel i mató.
Imatge il·lustrativa
Aquests canelons són fets amb làmines de carbassó escaldades i farcits de marisc amb un toc oriental.
Imatge il·lustrativa
Maridem el Maset Ritual 2020, amb destacades notes aromàtiques de préssec, amb una amanida de tomàquets i préssec
Imatge il·lustrativa
Avui us proposem un maridatge perfecte tant per a un aperitiu com per a unes postres. Combinem Segura Viudas, un Cava Brut Reserva, amb un formatge camembert amb mel i avellanes.
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Valentí Roqueta, president de l'AVC
Ca l'Agustina, a Preixens
Ca l'Agustina, a Preixens
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Ricardo Medina, del restaurant MacaBeu de Palamós
Ricardo Medina, del restaurant MacaBeu de Palamós
Sergi Cortés | 1 comentari
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al Ricardo Medina del MacaBeu de Palamós
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Laia Castell de La Gurmeteria
Laia Castell de La Gurmeteria
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
El Baròmetre del Vi Català -elaborat el 2019- mostra una gran quantitat de dades basades en la població i amb la seva relació amb el vi
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins.
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Hem de prendre els vins negres a temperatura ambient? I els blancs i els caves, després d'una hora de congelador? Recuperem un article on us donem alguns consells bàsics per beure els vins a una temperatura correcta.
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
El color, la intensitat, les llàgrimes, els rivets... Són característiques que hem d'observar en un vi per saber si és bó?
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida
Imatge il·lustrativa
Web del restaurant Galdo26
Cristina Seguí, cofundadora de VOX i que s'autodefineix com anitcomunista i antifeminista, difama i assenyala un restaurant per obligar-la a mostrar el passaport COVID
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
La DO, juntament amb La Cuina de l'Empordanet, ha organitzat la novena edició dels Sopars Maridats.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa | 2 comentaris
"De macabeu negre, amb el poc que n’hi ha no se n’hauria de llençar ni una gota...."
L'home es va servir un combinat
L'home es va servir un combinat | Unsplash
El client, de 53 anys, es va servir un combinat mentre esperava la policia
Validació del certificat Covid a l'entrada d'una cafeteria de Barcelona.
Validació del certificat Covid a l'entrada d'una cafeteria de Barcelona. | Frederic Esteve
Els cambrers detecten problemes a l'hora de validar els codis QR dels documents en paper
Entrada a la finca des de l'Avinguda Vallcarca
Entrada a la finca des de l'Avinguda Vallcarca | Jordi Bes
Jordi Bes Lozano
L'Ungles Negres és un vi que el veïnat del barri de Vallcarca elabora per a l'autoconsum en rebuig de l'especulació immobiliària, defensar la sobirania alimentària i amb crítica a les DO
Sara Perez, de Mas Martinet
Sara Perez, de Mas Martinet
Ruth Troyano
Torna la presencialitat,, però alguns cellers com Mas Martinet no abandonen els directes que van iniciar en plena pandèmia per explicar directament han viscut la verema 2021
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix
Recollida del raïm a les vinyes del celler Collbaix | Gemma Aleman
Les condicions meteorològiques i la incorporació de noves plantacions han afavorit l'increment de la producció que podria ser de 2 milions de quilos de raïm
Imatge il·lustrativa
El pròxim dia 15, a les 20h, la DO celebrarà un tast destinat al públic final a la Capella del Vinseum
Imatge il·lustrativa
La gamma 'Llàgrimes de tardor', referència emblema de Sant Josep Vins, compleix 25 anys
Imatge il·lustrativa
La nova campanya nadalenca convida el consumidor a reflexionar sobre els moments de celebració i a posar-los en valor
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
El vermut musical 'Rovellats Vinyls by John Jacobsen', els pròxims 11 i 12 de desembre
Imatge il·lustrativa
Els 12 cellers catalans que elaboren novell donaran a conèixer els seus vins al Celler El Tros (carrer Mallorca 303)
Imatge il·lustrativa
El pròxim dia 15, a les 20h, la DO celebrarà un tast destinat al públic final a la Capella del Vinseum
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
El vermut musical 'Rovellats Vinyls by John Jacobsen', els pròxims 11 i 12 de desembre
Imatge il·lustrativa
Els 12 cellers catalans que elaboren novell donaran a conèixer els seus vins al Celler El Tros (carrer Mallorca 303)
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres | Frederic Esteve
Irene Montagut
La normativa exclou els establiments hotelers, tot i que obliga qualsevol espai de restauració a exigir-lo als seus clients
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral
Sector nord de la ciutat grega d'Empúries, amb l'esperó rocallós i el penya-segat de l'antiga façana litoral | ACN
Les excavacions fan visible el penya-segat on s'assentava la ciutat i l'esperó rocallós que protegia el primer port
Imatge il·lustrativa
Ruth Troyano
Us recomanem sis lectures entorn del vi
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022
Lluís Romero, autor de la Guia Romero dels grans vins a petits preus 2022 | Cedida Lluís Romero
Jordi Purtí
El sommelier i filòleg de Gualba ha seleccionat més de 500 vins catalans de gran qualitat amb un preu inferior als 15 euros
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai | 1 comentari
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
Per Chiara Gai, Directora d’Innovació de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Imatge il·lustrativa
El pròxim dia 15, a les 20h, la DO celebrarà un tast destinat al públic final a la Capella del Vinseum
Imatge il·lustrativa
La gamma 'Llàgrimes de tardor', referència emblema de Sant Josep Vins, compleix 25 anys
Imatge il·lustrativa
La nova campanya nadalenca convida el consumidor a reflexionar sobre els moments de celebració i a posar-los en valor
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
John Jacobsen als jardins de Rovellats en una sessió de vermut musical
El vermut musical 'Rovellats Vinyls by John Jacobsen', els pròxims 11 i 12 de desembre
Imatge il·lustrativa
Els 12 cellers catalans que elaboren novell donaran a conèixer els seus vins al Celler El Tros (carrer Mallorca 303)
Jean leon amb Jaume Rovira
Jean leon amb Jaume Rovira | Jean Leon
Ha mort als 78 anys el que va ser enòleg de Jean Leon del 1969 al 2006
Imatge il·lustrativa
Web del restaurant Galdo26
Cristina Seguí, cofundadora de VOX i que s'autodefineix com anitcomunista i antifeminista, difama i assenyala un restaurant per obligar-la a mostrar el passaport COVID
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
Es Portal Hotel Gastronòmic i celler Perelada
La DO, juntament amb La Cuina de l'Empordanet, ha organitzat la novena edició dels Sopars Maridats.
Imatge il·lustrativa
Joc de Cartes TV3
Xavi Bassa | 2 comentaris
"De macabeu negre, amb el poc que n’hi ha no se n’hauria de llençar ni una gota...."
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres
Validació del certificat Covid a l'entrada d'un bar aquest divendres | Frederic Esteve
Irene Montagut
La normativa exclou els establiments hotelers, tot i que obliga qualsevol espai de restauració a exigir-lo als seus clients
L'especialista Blair Down
L'especialista Blair Down | Blair Down
Aquesta setmana l'han reconegut amb el Premi al Comunicador de l'any del whisky d'Escòcia
Anterior edició de la BWW
Anterior edició de la BWW | Barcelona Wine Week
Les varietats de l'agricultura sostenible i la lluita contra el canvi climàtic seran els eixos temàtics de la fira
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Bruno Colomer, enòleg de la gamma alta de Codorníu Ars Collecta
Raventós Codorníu ofereix uns packs de tastos virtuals on els enòlegs ens guien el tast
Imatge il·lustrativa
Família Torres, nomenada ‘Green Company of the Year’ per la revista britànica The Drinks Business
Imatge il·lustrativa
Després de tastar 1.248 referències, tres escumosos han obtingut la puntuació més alta