Victòria balsàmica, la primera a l’Estadi de la temporada, del Badalona contra un rival de renom, el Numancia de Soria (1-0).

El partit ha començat molt bé pels interessos escapulats ja que al minut 9, Jaume Pascual ha enviat al fons de la xarxa una rematada que marxava fora de Cris Márquez per fer pujar l’únic gol al marcador. A partir d’aquí, el Numancia s’ha fet més amb el control de la pilota per uns minuts, tenint inclús dos xuts llunyans que ha refusat un excels Alex sota pals amb aturades de reflexes, però el Badalona també ha advertit de possibles contracops on podria fer mal.

Ha estat a la represa on, aprofitant la velocitat de Pascual, Brugué i la enorme tasca del mig del camp amb Sana i Santana com a pivots, l’equip ha guanyat motl terreny. El desplegament físic dels de Javi Moreno ha estat brutal, i gràcies a l’afició, el jugador número 12 avui, els escapulats han tirat endavant un partit contra un dels “cocos” de la categoria aguantant el marcador 80 minuts i aprenent a patir. Al final, el Badalona ha estat més a prop de fer el 2n o 3r amb ocasions de Jairo i Onwu que res.

Victoria col·losal del Badalona per agafar aire i sobretot confiança.