El CF Badalona va sumar una gran victòria in extremis al camp del Prat (0-1) amb un gol en el 94 de Xavi Molina que permet els escapulats encadenar dos triomfs consecutius. La circumstància, ha recordat al partit de tornada a l’Estadi la temporada passada quan el Prat va rascar un punt al darrer suspir amb un gol a l’afegit que va frustar gran part de les opcions badalonines.

El partit va tenir una primera part amb més domini escapulat i una segona en què el prat va guanyar terreny. Però el Badalona, que ha sumat 10/15 darrers punts des de l’arribada de Javi Moreno, va competir tot el matx en una de les visites més complicades del grup. Roger Marcé va estar a punt de sorprendre amb dues passades de la mort que no van trobar rematador, i Craviotto va treure una mà miraculosa abans del descans.

A la represa, Padilla va fer un pal, i quan semblava que el Prat podia generar més ocasions, al minut 94 Larrosa va picar magistralment una falta lateral que Xavi Molina es va encarregar de rematar de cap al fons de la xarxa.