FUTBOL

Laporta marxa renegant després de l'ensopegada del Barça

El president del Barça no aconsegueix que el primer equip de futbol tiri endavant

per NacióDigital, 12 de desembre de 2021 a les 19:45 |
Joan Laporta, en una imatge d'arxiu. | FCB
Renecs i respostes a aficionats aquest diumenge al vespre per part del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. A la sortida de l'estadi del Sadar, a Pamplona, després de l'empat dels blaugrana contra Osasuna, Laporta s'esperava envoltat d'agents de seguretat.

Ha estat allà quan ha rebut crítiques però també felicitacions d'alguns aficionats. En vídeo enregistrat per Catalunya Ràdio, es pot veure com Laporta renega davant alguns crits rebuts i fins i tot se'l pot sentir dient "hòstia santa".




La situació del club barceloní no és la millor ara per ara. Vuitè a la classificació i a cinc punts de les places que donen accés a Champions, l'equip culé ha vist aquesta setmana com també ha perdut la possibilitat de disputar enguany la màxima competició europea, en caure eliminat a mans del Bayern.


Amb un Xavi Hernàndez com a entrenador encara fent-se càrrec d'un context heretat, Joan Laporta espera fer canvis en aquest mandat que contribueixin a la millora de la imatge del club. Si no ho fa, els crits cada cop seran més intensos.
 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació