coronavirus

On i quan estan oberts els nous punts mòbils de vacunació

Dos camions i dos espais de Seat facilitaran primeres i segones dosis de la vacuna contra la Covid

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 13 de desembre de 2021 a les 11:58 |
Cues al punt de vacunació de Fira de Barcelona, a l'avinguda Rius i Taulet. | ACN
Aquest dilluns han entrat en funcionament dos nous punts de vacunació facilitats per Seat per administrar la vacuna contra la Covid, i aquesta setmana també hi haurà dos camions de vacunació. Cal cita prèvia a través de la web vacunacovid.gencat.cat. Salut està cridant les persones de 60 i 69 anys perquè demanin cita per a la tercera dosi, en ple repunt de contagis.

El primer dels camions està instal·lat a la zona de la Maquinista, i el segon s’ubicarà a la zona metropolitana nord per vacunar veïns de Badalona dimarts i dimecres. L’horari de vacunació és de 9.00 a 20.00 i està previst que s’administrin unes 8.000 dosis diàries. 


Els punts de vacunació de Seat estan ubicats a la Casa Seat (Diagonal amb Jardinets de Gràcia) i en un centre mèdic annex a les instal·lacions de la companyia a Martorell.

També hi ha un punt de vacunació a la Fira de Barcelona, a Montjuïc, que està obert els dimarts (de 9.00 a 12.00), els dijous (de 15.00 a 18.00) i els diumenges (de 9.00 a 12.00). Tot i que en principi és un punt de vacunació sense cita prèvia, Salut ha aconsellat a la ciutadania que la demani per tal de no saturar el recinte ni esgotar les dosis disponibles del dia (750) abans d’atendre tothom.


Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​



 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació