Un brot de coronavirus afecta cinc pacients i dos treballadors del sociosanitari de l'hospital d'Olot. Segons ha informat la fundació de l'hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa, s'ha detectat a la unitat 1 de llarga estada després de fer un cribratge. Els positius són asimptomàtics o amb símptomes lleus i tots estan vacunats. Tal com indica el protocol, el cribratge es repetirà dilluns que ve.

Com a conseqüència, s'han suspès els nous ingressos a aquesta unitat i totes les visites de familiars també a aquesta àrea concreta. A més, es continuen fent, com al llarg de tota la pandèmia, els cribratges habituals d’ingrés a l’hospital i s’ha informat a totes les famílies afectades sobre la situació al centre i de les mesures adoptades.

Paral·lelament, s'ha establert de nou el circuit de comunicació mitjançant vídeotrucades, per tal de posar en contacte les famílies amb el pacient ingressat i a les altres unitats d’hospitalització es manté el règim de visites establert fins ara, els matins de 12 h a 14 h i les tardes de 18 h a 20 h, només un sol acompanyant.