JUDICIAL

Presó per a l'autor del tiroteig a Tarragona

L'agent dels Mossos d'Esquadra ja ha estat donat d'alta mèdica mentre s'investiga el pistoler per quatre delictes

per Redacció, Tarragona | 17 de desembre de 2021 a les 18:36 |
Mossos i SEM, aquest dimarts, després del tiroteig a Tarragona. | Josep M. Llauradó
El jutjat d'instrucció 5 de Tarragona ha dictat presó provisional comunicada i sense fiança per l'autor del tiroteig del passat dimarts, quan van resultar ferides quatre persones, una d'elles un agent dels Mossos d'Esquadra que ja ha estat donat d'alta. L'home que va protagonitzar els fets a la plaça de la Mitja Lluna i a la carretera T-11 entre Reus i Riudoms haurà d'ingressar al Centre Penitenciari de Mas d'Enric quan es recuperi dels trets propinats pels agents en ser abatut en un mas del Baix Camp.

L'agent de seguretat privada, de 45 anys, va disparar fins a cinc bales contra el gerent de Securitas Seguridad, la companyia per la qual havia treballat. En total l'investiguen per quatre presumptes delictes, el més greu el de temptativa d'homicidi. A banda de l'agent policial ja donat d'alta, les altres tres persones encara són a l'hospital, encara que no es tem per les seves vides. Pel que fa al mateix pistoler, continua en estat crític.


Tot plegat va començar dimarts a un quart de dotze del matí. Hores després d'enviar un missatge que l'empresa va interpretar com a "amenaçador", l'home es va presentar a les oficines de Securitas amb una bossa amb armes. Amb un fusell, va encertar en tres persones i després va fugir amb el seu cotxe. Els Mossos el van poder localitzar a l'alçada de Maspujols, a la carretera T-11, on l'home va disparar contra un agent del cos. Tot seguit es va atrinxerar en un mas fins que va ser abatut pel Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació