coronavirus

Trilla recomana injectar-se la tercera dosi «tan ràpid com sigui possible»

L'epidemiòleg recorda que és important que tothom "estigui amb les defenses al màxim" i ha explicat que això s'aconsegueix amb la dosi de reforç

per Irene Montagut, Barcelona, Catalunya | 18 de desembre de 2021 a les 11:44 |
El doctor Antoni Trilla | Adrià Costa
Davant les dades creixents de contagis dels últims dies i el ritme de la variant òmicron, l'epidemiòleg Antoni Trilla ha recomanat injectar-se la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19 "tan ràpid com sigui possible" a mesura que s'obrin les diferents franges d'edat. 

"Tenim clarament un descens de la protecció davant els contagis, perquè les vacunes actuals van ser fetes a partir del virus original i, davant de la delta i també amb l'òmicron, la capacitat de tallar el contagi no és tan bona com ens agradaria", ha explicat l'epidemiòleg. El doctor Trilla també ha comentat que és important que tothom "estigui amb les defenses al màxim" i ha explicat que això "s'aconsegueix bé amb la tercera dosi". 


A una setmana de les festes de Nadal, l'epidemiòleg ha afegit que "és important intentar tallar la trasmissió durant els propers dies" i, alhora, ha advertit que "s'haurà de considerar la possibilitat de reforçar les mesures per reduir la interacció i la capacitat de contagi". És un avís que arriba després que el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, anunciés aquest divendres que dilluns el Govern comunicarà si imposa noves restriccions.

Altres notícies que et poden interessar


​ 
​​




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació