art

​Joan Mañé Fort dedica la postal de Nadal al monestir de Ripoll

El pintor de Reus ha fet servir una tècnica mixta de dibuix a ploma i aquarel·la

per Pere Pratdesaba, Ripoll, Catalunya | 18 de desembre de 2021 a les 19:00 |
La postal de Nadal | Joan Mañé Fort
El pintor Joan Mañé Fort, de Reus, ens ha enviat la postal que ha dibuixat per Nadal, i que en aquesta ocasió té com a protagonista el monestir de Santa Maria de Ripoll. La postal està feta amb una tècnica mixta de dibuix a ploma i aquarel·la.

Llicenciat en Geografia i Història per la URV de Tarragona, Joan Mañé Fort és pintor autodidacta, encara que va ser alumne durant sis anys amb el pintor reusenc Pere Calderó Ripoll. Sempre des de petit ha dibuixat, fins ara amb vàries tècniques com oli sobre tela, aquarel·la, dibuix a ploma i el dibuix amb llapis plom amb pintura al tempera. El seu estil es trobaria dins d'un idealisme oníric


Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives tant a casa (Reus, Tarragona, Figueres, Barcelona...) com a l'estranger (Nova York, París, Florència, Frankfurt, Innsbruck, Gant, Copenhage...). També li agrada escriure sobre temes artístics, i actualment col·labora com a crític d'art en vàries editorials i revistes, impreses i digitals com Revistart, Revista de las Artes (Barcelona), Gal-Art.com (Tarragona), Bonart cultural (Girona) i l'Editorial Oliveres (Sant Joan les Fonts, Girona).

 

Participació