Samuel Eto'o i Sergi Arola entren a la llista de morosos amb Hisenda

L'exfutbolista i el cuiner apareixen en un llistat del qual desapareixen empreses com ara Glovo

per NacióDigital, Barcelona, Catalunya | 27 de desembre de 2021 a les 14:08 |
Samuel Eto'o, en una imatge d'arxiu. | FC Barcelona
El cuiner Sergi Arola, l'exfutbolista Samuel Eto'o, el personatge televisiu Kiko Matamoros i Twitter són alguns dels noms nous que figuren en l'últim llistat de grans morosos d'Hisenda, publicat aquest dilluns. La llista inclou els qui devien més de 600.000 euros a Hisenda el passat 31 d'agost. És un criteri que s'ha endurit respecte a l'anterior llistat, que incloïa a deutors per sobre del milió d'euros.

A causa d'aquest enduriment de criteris, s'han incorporat Arola (985.000 euros de deute), Eto'o (981.000) i Matamoros (711.000). Així mateix, entren la societat Twitter Inc (800.000 euros de deute) i l'empresa de creuers Pullmantur (834.000).


En l'altra cara de la moneda estan els que deixen de figurar en el llistat. Aquest és el cas del vicepresident del Sevilla Futbol Club, José María del Nido Carrasco, l'aplicació Glovo o l'Estudiantes.

El nombre de grans morosos amb Hisenda se situava al tancament d'agost en 7.277, un 88% més que en l'anterior llistat, després que s'hagin endurit els criteris. Ara figuren en la llista els qui deuen més de 600.000 euros -en lloc d'un milió- i també els responsables solidaris.


Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació