PP

Rajoy fracassa en l'intent de demostrar unitat entre Casado i Ayuso

L'expresident espanyol buscava sense èxit una foto conjunta entre els dos líders del PP en la presentació del seu llibre

per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 22:50 |
Casado, Rajoy i Ayuso en l'acte de presentació del llibre de l'expresident espanyol | Europa Press
El trencament entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso no és cap secret i aquest dimecres s'ha fet evident amb un tercer protagonista: Mariano Rajoy. L'expresident espanyol presentava el seu llibre Mariano Rajoy. Política para adultos i tots els mitjans esperaven per recollir la imatge d'unitat al PP que pretenia aconseguir Rajoy.

Ara bé, per les imatges recollides per La Sexta, queda prou clar que l'expresident popular no se'n va sortir amb la seva. En el moment del fotocall, Rajoy clarament desplaça Ayuso perquè es posi al mig d'ell mateix i Casado, però la presidenta de la Comunitat de Madrid ràpidament fa marxa enrere i finalment és Rajoy qui queda al mig.

 

Després, al més pur estil Rajoy, l'expresident espanyol es manté com si res hagués passat, però el que sí que ho diu tot és la reacció de Casado, que deixa anar un gest d'indiferència cap a un altre dels assistents a l'acte. Una imatge val més que mil paraules i aquesta és prou clara del clima que es respira al PP.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació