Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Sol·licitut d'accés a la informació pública

La Llei de la Transparència converteix el dret d'accés a la informació pública en un veritable dret subjectiu que tenen totes les persones d'accedir a aquesta informació, entesa en sentit ampli com tota aquella que ha estat elaborada per la mateixa Administració i també la que té en el seu poder com a conseqüència de la seva activitat o l´exercici de les seves funcions. El dret d'accés és un dret que complementa la informació que la ciutadania pot obtenir per via de la transparència en obert.

Es pot demanar a través d'aquest formulari de dret d'accés  però caldrà  identificar-te vàlidament per concretar la petició. No cal justificar ni motivar perquè es demana aquesta informació. Es pot sol·licitar per Internet emplenant el formulari de sol·licitud o presencialment a les oficines municipals (podeu demanar cita prèvia)

Per tota la resta de demandes, queixes i consultes, podeu utilitzar la  Bústia municipal o utilitzar l'app ArenysAPProp.

*
*
*
*

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, núm. 8
08350 Arenys de Mar

Els camps marcats amb un asterisc cal omplir-los obligatòriament.

D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d´inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s´informa a la persona interessada de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d´atenció ciutadana.

 
^